Spreker: Jacqueline Zuidweg

Ondernemerschap, juist ook bij tegenwind

Jacqueline Zuidweg
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Jacqueline Zuidweg is sinds 1994 ondernemer, oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V. Haar bedrijf is gespecialiseerd in het helpen van MKB-ondernemers en ZZP’ers die in zwaar weer verkeren en heeft inmiddels ruim 38.000 ondernemers bijgestaan.  Als ervaren en enthousiast ondernemer weet ze dat ondernemen zo veel meer betekent dan alleen geld verdienen. Ondernemen is een way of life, het bepalen van je eigen koers en het realiseren van je dromen. Rond 70% van alle zzp’ers stopt binnen vier jaar. Op het financieel falen van ondernemers ligt een taboe in Nederland. Dit, terwijl je juist van je fouten het meeste leert. De missie van Jacqueline is dan ook het taboe op financieel falen te doorbreken en zorgen dat alle ondernemers die persoonlijk aansprakelijk zijn voor schulden snel en vakkundig worden geholpen.

In 2014 is Jacqueline gestart met Stichting MKBDoorgaan.nl, de vroegsignalerende portal voor MKB-bedrijven en ZZP’ers met dreigende (financiële) problemen. Daarnaast is zij directeur van het platform Schulden.nl. Schulden.nl organiseert vroegsignalering van schulden via schuldeisers en biedt passende hulp aan de schuldenaar.

In 2014 was Jacqueline te zien als financieel expert in het SBS6 Tv-programma ‘Hoeveel ben je waard?’. Tegenwoordig is zij regelmatig te gast als co-host bij BNR Zakendoen. Haar eerste boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan’, tips & adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden, heeft zij geschreven samen met schrijfster Josette Dijkhuizen en is in maart 2013 uitgegeven.

Als blijk van erkenning voor haar activiteiten en ondernemerskwaliteiten is Jacqueline uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2012 (Prix Veuve Clicquot).
Inmiddels is zij een veelgevraagd spreker, presentator en dagvoorzitter. Ze weet haar publiek te enthousiasmeren over haar passies voor ondernemen (ook met tegenwind!).

Thema’s:

- Ondernemerschap, juist ook bij tegenwind!
- Vrouwelijk ondernemerschap
- Inspirerend leiderschap
- Durf te falen / Dare to fail