Giro d'Italia

 

Vrijblijvende offerte

 

Ieder jaar trapt het sportjaar weer af met de Giro d’Italia! De roze sportkaravaan is al verschillende keren gestart in Nederland wat zorgde voor een roze feestje op veel plekken. 

Hoewel in Nederland de Giro d’ Italia minder lijkt te leven dan de Tour de France, is dit eigenlijk onterecht want het is een prachtige wedstrijd! Zo zijn er fantastische verhalen te vertellen over Nederlandse renners, zoals Erik Breukink die in 1988 heel dicht bij een eerste plaats was of Johan van der Velde die beroemde bergetappes in de Giro won. 

De TeeuwenGroep heeft rondom dit geweldige sportevent een mooi concept ontwikkeld:


Het Grote Giro d’Italia Debat


In een interactieve presentatie wordt door grote renners uit de geschiedenis van de Giro teruggeblikt op de rijke Girohistorie en gaan we in op de Giro van dit jaar. Onder leiding van een inspirerende host krijgt u anekdotes, filmfragmenten en een wielren-quiz gepresenteerd. Ook kan de Belgische Giro-winnaar Johan de Munck - een rasverteller - acte de presence geven!

Hoe ziet het Grote Giro d’Italia Debat eruit?
Dit concept bestaat uit een presentatie en een quiz. U kunt hierbij een keuze maken uit één van de volgende presentatoren:

Spreker: Gert van ‘t Hof
Gert van ‘t Hof
Spreker: John van Ierland
John van Ierland
Spreker: Maarten Ducrot
Maarten Ducrot
  • -
Spreker: Toine van Peperstraten
Toine van Peperstraten
  • -

Uw sportevenement kan vervolgens volledig in Giro-sfeer worden aangekleed. Denk aan unieke retro collector’s items zoals legendarische Giro-truien van grote renners en beroemde wielrenfiets van Fausto Coppi, de grootste renner die Italië ooit gehad heeft.


Kortom een must voor iedere Giro-fan!

Vrijblijvende offerte