Sportquiz

Anekdotes, humor en unieke beelden uit de sporthistorie

Je wordt verrast door een rondreis door onze rijke sporthistorie en kunt tevens genieten van het spelen van een sportquiz. Legendarische sporthelden uit heden en verleden zie je schitteren zoals: Frenkie de Jong, Lieke Martens, Mathieu van der Poel, Max Verstappen, Tom Dumoulin, Anky van Grunsven en Maarten van der Weijden en onze succesvolle hockeydames. Ook blikken we terug op de WK's en EK's voetbal en laten we pareltjes zien uit de historie van de Olympische Spelen.

 

Vrijblijvende offerte

 

Naar keuze kan vóór de quiz een presentatie plaatsvinden over De krachtbronnen voor succes in sport en bedrijf

Maak een keuze uit één van de volgende presentatoren:

Spreker: Chris Zegers
Chris Zegers
  • -
Spreker: Floris Evers
Floris Evers
  • -
Spreker: Gert van ‘t Hof
Gert van ‘t Hof
Spreker: Jack van Gelder
Jack van Gelder
Spreker: Kees Jansma
Kees Jansma
Spreker: Kim Lammers
Kim Lammers
  • -
Spreker: Maarten van der Weijden
Maarten van der Weijden
  • -
Spreker: Marc Lammers
Marc Lammers
  • -
Spreker: Maurice Graef
Maurice Graef
  • -
Spreker: Minke Booij
Minke Booij
  • -
Spreker: Robin van Galen
Robin van Galen
  • -
Spreker: Toine van Peperstraten
Toine van Peperstraten
  • -

“Ik heb een presentatie van Jack van Gelder meegemaakt. Aansluitend met alle aanwezigen meegedaan aan een interactieve sportquiz onder leiding van quizmaster Van Gelder. Die sportquiz was heel leuk en de presentatie gewéldig. Mooi de link tussen topsport en het bedrijfsleven en prachtig Van Gelders inside verhalen over Michels, Cruijff en Van Gaal. Bedankt organisatie van de Rabobank en bedankt Math Teeuwen voor de uitnodiging en deze prachtavond!”

Harry Walstra
Sportjournalist

"Gert van 't Hof gaf een leuke sportquiz met unieke sportbeelden tijdens het CHIO event. Gert is een bevlogen presentator!"
Annemieke Haverbeke
Stichting CHIO Rotterdam

"Geweldig! Een ontzettend leuke sportquiz van Erik Dijkstra. De ondernemers uit regio Schiphol waren verrast en hebben genoten!"
Marijke Plas
Inspiriment Events

"De sportquiz met Toine van Peperstraten was een groot succes. Toine presenteert de sportquiz met de nodige humor, waardoor iedereen met een lach op zijn gezicht naar de borrel gaat."
Ger Nouwen-Janssen
Rabobank Peel, Maas en Leudal

"De sportquiz met Jack van Gelder is perfect verlopen. Zijn enthousiasme sloeg over op onze klanten. De sportquiz is een ideale afsluiting voor een beursdag."
Danny Huijzer
Festool