Sportpresentatie door een rebels duo

Spreker: Gert Jakobs
Gert Jakobs
Spreker: Maurice Graef
Maurice Graef
  • -

U wordt verrast door mooie beelden en achtergrondverhalen uit 100 jaar sporthistorie. Legendarische sportbeelden en sporthelden komen tot leven op grootbeeldscherm zoals: Johan Cruijff, Louis van Gaal, Marco van Basten, Tom Dumoulin, Max Verstappen, Arjen Robben, Epke Zonderland, Marianne Vos, Sven Kramer en vele anderen. Ook blikken ze terug op vele hoogtepunten van de WK’s en EK’s voetbal en de Olympische Spelen. Maar ze blikken ook vooruit op alle grote sportgebeurtenissen zoals de Tour de France, Giro d’Italia, de Formule I en de Champions League.
 
Maurice Graef was in de jaren ’90 één van de beste spitsen in de eredivisie, met als hoogtepunt de 2de plaats met Roda JC na Champions League winnaar Ajax in het seizoen 1995-1996. Maurice stond bekend als een echte sfeermaker die met zijn aanstekelijke humor een veelgevraagde gast was hij radio en tv-programma’s. Na een voetballeven vol doelpunten scoort Maurice Graef nu op een breder gebied zoals met zijn kerngezond om jongeren te bewegen richting een gezondere levensstijl.

Gert Jakobs laat in zijn presentaties met praktische, aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang zien van goede en gemotiveerde medewerkers in een organisatie. Daarnaast vertelt hij over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Hoe kom je sterker terug na een moeilijke periode?

 

"Maurice Graef was als sportquizpresentator een openbaring. Met humor en veel persoonlijke anekdotes verteld hij mooie verhalen bij de schitterende beelden. Zijn interactie werd zeer gewaardeerd."
Rob Haane en Roel Geurts
Rabobank Westelijke Mijnstreek

"Vol passie en enthousiasme vertelde Gert over zijn tijd als Meesterknecht. De beste anekdotes kwamen voorbij en dat zorgde voor hilarische momenten. Het was de ideale invulling voor deze klantendag."
Erik Westerlaken
Merida Benelux