Spreker: Andre Brouwers

Geld moet werken anders wordt het waardeloos

Andre Brouwers
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was o.a. als trader en vermogensbeheerder werkzaam bij gerenommeerde partijen als Reuter, Rabobank, VDM en hegde fund Transtrend. 
Sinds 2011 heeft hij onder eigen vlag het Beleggingsinstituut opgericht.
 Hij heeft in samenwerking met RTL en ING het RTLZ Beursspel ontwikkeld. André Brouwers is reeds meerdere malen verkozen tot beste beursexpert van Nederland, is tweemaal winnaar van de Alex Beursclash en drie maal winnaar van het Lynx Beleggersdebat.

Met zijn presentatie Veilig Rendement speelt hij in op een grote behoefte bij mensen om op een veilige manier toch een goed rendement te maken. Rendement maken op uw vermogen is tegenwoordig geen eenvoudige zaak. De spaarrekening levert niets meer op en ook bedrijven hebben het moeilijk. Wij zien regelmatig dat de BOX 3 heffing het rendement overstijgt. Veel (potentiële) beleggers vragen zich af hoe er op een veilige manier toch rendement gemaakt kan worden. André Brouwers heeft de kennis en kunde in huis om u een leuke en vooral leerzame avond te verzorgen.
Na een seminar voor accountants en enkele presentaties die daarop volgden, bleek dat de boodschap perfect in de behoefte van veel (oud-)ondernemers voorziet. André brengt de inhoudelijke boodschap dusdanig treffend en pakkend dat de avond vaak te kort duurt om alles te behandelen wat de zaal wil weten.

Thema’s:           

- Geld werkt
- Veilig rendemente maken op vermogen/bedoelt voor ondernemers en vermogende particulieren
- Succesvol beleggen: psychologie of economie?
- Workshop ondernemers: hoe ondernemers hun eigen vermogen kunnen managen

Ook andere sprekers over:

Videos: