Spreker: Andre Heuvelman

Trompetist pur Sang

Andre Heuvelman
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Trompetist pur sang
Andre Heuvelman (1966) is sinds 1990 als trompettist en vanaf 1997 tot aan 2017 als performer verbonden geweest aan het Rotterdams Philharmonisch Orkest, dat bekend is vanwege bijzondere concerten in ’s werelds mooiste concertzalen. Bij dit orkest vervult Andre nu de functie als manager CreAtions, waarin hij verantwoordelijk is om bijzondere verbindingen te maken tussen het bedrijfsleven en het orkest, met
muziek als middel. Andre geeft regelmatig masterclasses en is al jarenlang een gewaardeerd docent aan het Rotterdams conservatorium Codarts.

Iedereen zijn eigen podium
Andre vindt dat er meer is dan het spelen van de noten: oneindige nieuwsgierigheid en gedrevenheid om te communiceren zijn voorwaarden voor een carrière op het podium, welk podium dat ook is. Hij heeft een niet te beteugelen energie en is bedenker van vele concepten om mensen via excellente muziek als middel bij elkaar te brengen en in beweging te brengen.
Zijn missie is om mensen bij zichzelf te brengen en daardoor gezamenlijke waarde te creëren. De vele initiatieven die hij inmiddels heeft ontplooid zijn hier getuige van.

Activiteiten
Naast zijn werk bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest is Andre sinds zijn optreden bij Tedx Nijmegen in 2013 een regelmatig gevraagd keynote speaker op corporate events, netwerkbijeenkomsten en congressen. ‘Ideas worth spreading’ is exact waar Andre als keynote speaker aan wil bijdragen.

Andre als keynote speaker
Andre heeft zijn keynote speeches inmiddels bij vele grote en kleinere organisaties gegeven. Als keynote speaker deelt Andre niet alleen zijn levensverhaal, dat geënt is op passie, tegenslag, doorzettingsvermogen en veerkracht, maar hij vertelt ook met smaak over zijn inspirerende leven als topmuzikant en innovator bij zijn orkest. Daarnaast speelt hij altijd
live zijn muziek, waardoor zijn publiek geraakt, ontroerd en geïnspireerd wordt. Onder andere Ziggo, KPN, EY, Aegon, Rabobank, Achmea, de Nederlandse Paralympische ploeg en gemeente Rotterdam hebben ervaren wat Andre’s inspirerende verhaal en dito muziek bij het publiek kunnen losmaken.

Thema:

- Trompetist pur sang