Annemarie van Gaal

Nieuwe Business Modellen

Annemarie van Gaal als spreker boeken.

Annemarie van Gaal is een geboren ondernemer, Eind jaren 80 verhuisde ze met haar zoontje naar Rusland en daar heeft ze binnen twee jaar een eigen mediabedrijf opgericht genaamd: Independent Media. Dit was in de jaren 90 het eerste bedrijf dat erin slaagde om voet aan de grond te krijgen in Rusland. Haar bedrijf met ondertussen 700 werknemers is uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke uitgever van Rusland. In 2000 verkocht Annemarie haar belang in het bedrijf en verhuisde ze terug naar Nederland. 

Wie is Annemarie van Gaal?

In Nederland heeft Annemarie niet stil gezeten, ze heeft diverse bedrijven opgericht en investeert in meerdere grote projecten in binnen- en buitenland. Daarnaast is ze commissaris bij aantal grote instituten. Zo is ze actief als lid van de Raad van Bestuur bij Duo, bestuurslid bij de Start-Foundation. Ook is ze lid geweest van de Raad van Toezicht bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Verder is Annemarie bekend van verschillende tv-programma’s zoals Dragon’s Den, een dubbeltje op z’n kant en Crisis in de tent. Ook is ze vaak tafelgast bij verschillende talkshows zoals Jinek en op1. Annemarie haar lezingen hebben drie verschillende thema’s waar je uit kan kiezen: 

- Ondernemerschap en kansen grijpen
- Inclusieve organisaties en talent
- Geldzaken of armoede

Video met Annemarie van Gaal

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram