Spreker: Annic van Wonderen

Zakenvrouw in hart en nieren

Annic van Wonderen
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Annic van Wonderen is een zakenvrouw in hart in nieren, mode-expert en alleskenner op het gebied van online media en social media. Daarnaast is ze hét bewijs dat je from scratch een zeer succesvol bedrijf kunt starten.

Na de middelbare school te hebben afgerond, koos Annic ervoor werkervaring op te doen met stages en cursussen. Eerst liep ze mee achter de schermen bij Marie Claire, om vervolgens in de keuken van Danie Bles te kijken. Na al deze ervaringen richtte Annic een eigen styling bureau op.

Na zeer succesvol als stylist gewerkt te hebben voor bladen als Grazia en Cosmopolitan en ingeschakeld te zijn voor televisiecommercials en voor programma's als Ik Hou Van Holland en Kinderen voor Kinderen, was het tijd voor de volgende stap; de site die heel modeminnend Nederland nog miste.

In 2009 richtte Annic I Love Fashion News.com op. Dé site waar je als eerste het laatste modenieuws kunt lezen. In plaats dat ze beren op de weg zag, ging ze ervoor en werd het dé grootste modenieuws site van Nederland met 2,4 miljoen bezoekers per maand. Deze site werd in 2015 omgedoopt tot www.annicvw.com en werd uitgebreid met een eigen YouTubekanaal.

In 2012 richte Annic haar bedrijf Van Wonderen Publishing & Consultancy op waarbij ze (online) ondernemingen en ondernemers adviseert en coacht. Ook kwam haar eerste boek Masterclass Ondernemen uit waarin ze haar kennis, tips en adviezen deelt met haar lezers. Met haar motto’s durven, doen & doorzetten inspireert ze ondernemers (in spe) om aan de slag te gaan en hard te werken om hun doelen te bereiken.

Daarnaast heeft Annic een maandelijkse column in het blad Marie Claire waarin ze haar carrièretips deelt en is ze deskundige op BNR Nieuwsradio in het programma 'FD Persoonlijk On Air'.

De laatste jaren is ze ook een succesvolle vlogger met veel volgers.

Thema:

- Zakenvrouw in hart en nieren