Spreker: Arjan de Boer

Trendwatcher op het gebied van hospitality en foodservice

Arjan de Boer
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Arjan de Boer is Managing Partner van trendbureau Shoot My Food; het bedrijf dat o.a. het Food Inspiration Magazine uitgeeft; het eerste digitale magazine voor foodprofessionals ter wereld. Op 28 januari 2011 is het magazine door het Nederlands Uitgeefverbond beloond met de LOF-prijs; het beste B2B-vakblad in 2011.

Arjan de Boer studeerde aan de Hotelschool in Den Haag en is na een actieve carrière in de hotellerie (Rezidor group in Duitsland, Noorwegen en Jordanië) en conceptontwikkeling (Center Parcs) nu managing partner van netwerkorganisatie Foodservice Network & trendbureau Shoot My Food.

Tijdens zijn ervaring bij Center Parcs als concept- en productontwikkelaar heeft hij de wereld rondgereisd om inspiratie te zoeken in zijn vakgebied. Bij Shoot My Food heeft hij deze trendreizen voortgezet; elk jaar bezoekt Arjan diverse landen en internationale foodcapitals om nieuwe ontwikkelingen te spotten.

In die hoedanigheid heeft hij honderden ondernemers en bedrijven in binnen- en buitenland gesproken en bezocht. Met deze ervaring op zak spreekt Arjan de Boer op tal van seminars, congressen & workshops en neemt hij de deelnemers visueel mee op reis door de laatste ontwikkelingen en trends op gebied van food, beverage en hospitality. Ook kan Arjan boeiende spreken over internationale groothandel met diverse trends en ontwikkelingen.

Thema’s:

- Duurzaam voedsel
- Foodtrends