Spreker: Armand Schreurs

Poppencabaretier / Sportquizpresentator

Armand Schreurs
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

De Belgische journalist, radio- en tv-commentator Armand Schreurs brengt een satirisch poppencabaret, waarbij de moppen à la minuut gemaakt worden. Als observator woont hij meetings bij en geeft hij hoogst onbetrouwbare samenvattingen van het gebeuren: in die zin is hij de schrik van vele Belgische politici, zeker van de laatste vier premiers, die hem tot hun eigen genoegen vaak als samenvatter hebben gevraagd. Ook Nederlandse politici als Rutte, Cohen e.a . kregen al met de poppen te maken. Hij is een veelgevraagd kroniekschrijver, zo schreef hij 10 jaar voor het Ajax Magazine, tegenwoordig schrijft hij voor Het Belang van Limburg en Cyclosprint.

Tot 2019 was hij als Belgisch medewerker actief voor NOS radio, Langs de Lijn en als columnist tijdens de Tour de France. Als humorist en (mede-) presentator drukte hij een stempel op diverse langlopende V.R.T-programma’s, zoals Ochtendkuren (de absolute radionummer 1 in België), Stamgasten (een praatshow in een kroeg) en Buren bij Verschueren (een brunchprogramma op zondag). Momenteel is hij sportanalist voor TV Limburg. Armand geeft een extra glans aan congressen, jubilea en afscheid van directeuren etc.

Daarnaast is hij ook een charismatische dagvoorzitter die iedereen het gevoel geeft dat hij elke vraag mag stellen.

Daarnaast is hij sportquizpresentator, waarbij hij naar keuze grote sporthelden als Johan Cruijff, Louis van Gaal, Marco van Basten en Arjen Robben, Epke Zonderland, Marianne Vos, de gouden hockeydames en vele anderen laat schitteren op grootbeeldscherm.

Ook andere sprekers over:

Videos: