Spreker: Arnold Vanderlyde

Fighting for success!

Arnold Vanderlyde
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Voor ondernemingen is het bij tijd en wijlen zeer nuttig de organisatie een nieuwe stimulans te geven. Arnold laat een frisse wind waaien en reikt rake eye-openers aan.

Na het beëindigen van zijn succesvolle sportcarrière heeft Arnold zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het geven van seminars, workshops en trainingen voor het bedrijfsleven, sportteams, verenigingen en instellingen. Zijn thema Fighting for Success! zijn er op gericht mensen, individueel en in teams, te laten groeien. Interactief wordt er gewerkt aan fysieke en mentale balans, persoonlijke en teamspirit, discipline en wilskracht. Dit vooral gemotiveerd vanuit zijn belangrijkste levensmotto “zolang je in beweging bent is de kans dat je geraakt wordt het kleinst”.

Individuen en teams komen letterlijk en figuurlijk in beweging.  De persoonlijke en team veranderingsprocessen legt hij bloot aan de hand van modellen die inzicht bieden in de samenhang van alle aspecten, die bij veranderingen in acht genomen dienen te worden.

Het trainen van communicatieve vaardigheden maakt hier een niet gering deel van uit. Daarnaast biedt Arnold referentiekaders om de verschillende fasen van veranderingsprocessen zorgvuldig te begeleiden. Managers, projectleiders en andere troubleshooters, maar zeker ook de medewerkers kunnen hier hun voordeel mee doen.

Laat je verrassen en herontdek je kracht!

Thema:

- Fighting for success!

Ook andere sprekers over: