Spreker: Atilla Aytekin

Ondernemerschap tussen twee culturen

Atilla Aytekin
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Atilla Aytekin, van Turkse komaf en behorende tot de tweede generatie allochtonen, is een ondernemer die verschillende culturen weet te combineren. Zijn jeugd en achtergrond vormen de basis voor een doorzettingsvermogen dat later in zijn leven van grote waarde zal blijken. “Als je niet durft te verliezen, kun je ook niet winnen”. Na zijn studie Informatie Management aan de Universiteit van Tilburg en een korte periode als werknemer bij een IT-bedrijf, kiest Aytekin voor het zelfstandig ondernemerschap; met drie partners start hij een IT-bedrijf met vestigingen in Amsterdam en Istanbul. Inmiddels heeft hij twee bedrijven opgericht, waarvan hij CEO is. Triodor is een bedrijf met 350 medewerkers dat zich bezighoudt met software ontwikkeling, terwijl Orange Games op de internationale gaming markt een plaats heeft veroverd. 

In 2006 schreef hij het boek Atilla’s Dutch Dream en startte hij de Dutch Dream Foundation, een expertise centrum waarin thema's als 'nieuw ondernemerschap', leiderschap, diversiteit, innovatie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal staan en jonge ondernemers met verschillende culturele achtergronden in contact komen met ervaren Nederlandse managers.

In zijn presentaties spreekt Atilla Aytekin over dromen, ambitie, tegenslagen en doorzettingsvermogen. Zijn centrale thema is ondernemerschap tussen twee culturen.

Thema:

- Ondernemerschap tussen twee culturen