Spreker: Bart van den Belt

Lef hebben. Durven loslaten. Vernieuwen

Bart van den Belt
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Bart van den Belt (1984) is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit. Hij is auteur van diverse audioprogramma’s en de boeken ‘Fluitend Veranderen’, ‘Actie Werkboek’ en ‘Lanceer je bedrijf!’. Daarnaast is hij als spreker en trainer uitgeroepen tot ‘Freelancer of the year 2014’. Bart heeft vooral humor en bakken vol energie. Bart boeit, laat alle handen wapperen, brengt je brein in beweging. Bart praat niet over interactie, hij is interactie. 

Na enkele jaren als entertainer gewerkt te hebben heeft hij in 2006 een eigen artiestenbureau opgezet. In 2010 heeft Bart zijn bedrijf verkocht en is hij gestart als spreker en (enter)trainer. Inmiddels verzorgt Bart jaarlijks zo’n 100 seminars, lezingen en trainingen over ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit voor diverse organisaties. Klanten beschrijven Bart als energiek, humoristisch en inspirerend.

In zijn thema "Minder stress, meer succes" gaat Bart van den Belt in op één van de meest voorkomende aandoeningen van deze tijd: stress. Tijdens deze inspiratiesessie vertelt Bart van den Belt over de verschillende soorten stress en het reduceren van stress. Nadat zijn vrouw drie jaar thuis heeft gezeten door een burnout is hij voor zichzelf gaan onderzoeken wat stress veroorzaakt  en hoe je het kunt reduceren. Stressmanagement vindt voornamelijk tussen onze oren plaats en daar heeft Bart een inspirerend en persoonlijk verhaal over.

In zijn thema `Werken in de nieuwe wereld` onderzoekt Bart van den Belt de vraag: "Hoe zorg je ervoor dat je duurzaam inzetbaar bent in deze nieuwe tijd?" Zijn antwoord: Neem eigenaarschap over je leven én loopbaan! De arbeidsmarkt is compleet anders geworden. Vroeger was de wereld eenvoudig en overzichtelijk. Je deed een studie, solliciteerde voor een baan en bleef soms je hele leven bij dezelfde werkgever werken. Inmiddels is het niet meer zo logisch dat je een leven lang doorbrengt bij dezelfde organisatie. Dat vraagt om verandering. Van je persoonlijke instelling én van de organisatie waarin je werkt.

Thema’s:

- Minder stress, meer succes
- Werken in de nieuwe wereld
- Fluitend veranderen
- Persoonlijk leiderschap
- Veranderen in zorg en onderwijs
- Fluitend veranderen in de zorg