Ben van der Burg

Innovatie in het digitale tijdperk

Ben van der Burg als spreker boeken.

Ben van der Burg was in zijn jonge jaren professional schaatser. Hij werd ooit tweede op het wereldkampioenschap van 1990, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp.

Wie is Ben van der Burg?

Na een blessure ging hij Nederlandse Taal- en Letterkunde studeren. Ook begon hij radio- en tv-programma’s te maken en columns te schrijven. Vanaf 2000 werkte hij voor Vodafone in Nederland en Japan. Ondertussen deed hij zijn MBA op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Vanaf 2006 was hij werkzaam voor WebAds Interactive als Product Director. Hij hield zich bezig met de manier waarop uitgevers de waarde van hun producties kunnen kapitaliseren.

Vanaf maart 2010 werkt hij bij Triple IT als Commercieel Directeur. Triple IT is marktleider in mobiele streaming services en levert producten en diensten voor alle relevante platformen, waaronder internet, mobiel en IPTV. Ondertussen startte hij de startups Repudo en Slidejockey. Momenteel schrijft hij columns voor BNR nieuwsradio en schuift wekelijks aan als commentator ‘Zakendoen met.’

Ben van der Burg probeert zijn hele leven al het onmogelijke mogelijk te maken. Dat begon met het neerzetten van onmogelijke schaatstijden; dat doet hij nu door de wereld kennis te laten nemen van ogenschijnlijk onmogelijke digitale innovaties.

Ben is een enthousiaste en humoristische spreker en dagvoorzitter. Onderwerpen zoals digitalisering, participatiesamenleving, digitale innovaties en zijn schaatscarrière komen aan bod in zijn presentaties. Laat u meenemen in een kijkje in de toekomst van onze wereld.

Thema’s:

- Innovatie in het digitale tijdperk
- Mobiele ontwikkelingen
- Sportontwikkeling
- Digitale trends

Video met Ben van der Burg

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram