Björn van der Doelen

De reis van topvoetballer naar verhalenverteller en zanger

Björn van der Doelen als spreker boeken.

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen vertelt tijdens zijn presentaties verhalen over de hoogte- en dieptepunten uit zijn leven. Door de vele optredens als muzikant is hij uiterst comfortabel op het podium. Hij houdt het publiek graag een spiegel voor met zijn goudeerlijke en soms een beetje ongemakkelijke verhalen. Björn is een spreker en dagvoorzitter met een oprecht karakter, die een bijzondere draai geeft aan het event.

Wie is Björn van der Doelen?

Björn van der Doelen is een profvoetballer die gespeeld heeft voor PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC. Na deze carrière heeft hij zich toegelegd op muziek en hij heeft inmiddels diverse albums op zijn naam staan. Björn heeft een theatertour gedaan met Karin Bruers en Henk van Straten, en hij stond in het voorprogramma van Guus Meeuwis. Naast zijn individuele successen op muzikaal gebied heeft hij ook populariteit verworden met zijn band De Huursoldaten.

Op het gebied van media heeft Björn behoorlijk wat ervaring opgedaan. Zo is hij te zien als acteur in de carnavalvrij en meenaarverbier campagnes, de misdaadserie Fenix en de bioscoopfilm Catacombe. Daarnaast is hij columnist en programmamaker voor onder andere Omroep Brabant.

Thema:

- Levensverhaal met vallen en opstaan

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram