Spreker: Björn van der Doelen

De reis van topvoetballer naar verhalenverteller en zanger

Björn van der Doelen
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Björn van der Doelen is een voormalig profvoetballer die voor PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen heeft gevoetbald. 

Björn heeft het niet alleen ver geschopt op het voetbalveld, nog voordat hij aan het eind van zijn carrière was is hij gestopt met voetballen om onder andere muziek te gaan maken. Inmiddels heeft hij zich ontpopt tot een ware muziekster en is hij alweer zes albums verder na zijn laatste album "Na ons de zondvloed". Björn heeft niet alleen ervaring in de studio maar ook in het geven van optredens. Hij heeft als voorprogramma van Guus Meeuwis (2016) en met zijn theatertour met Karin Bruers en Henk van Straten (2014) menig publiek vermaakt. Naast zijn individuele successen op muzikaal gebied heeft hij ook succes geboekt met zijn band de huursoldaten in 2017 en 2019. 

Door de honderden optredens in grote zalen, festivals en huiskamers is Björn uiterst comfortabel geworden op het podium. Hij heeft een karakter waarbij een glimlach nooit ver weg is. 

Daarnaast kan hij verhalen vertellen over zijn hoogte en dieptepunten uit zijn leven. Björn houdt graag zijn luisteraars een spiegel voor met zijn goudeerlijke en soms een beetje ongemakkelijk verhalen. 

Op het gebied van media heeft Björn als pensionado behoorlijk wat ervaring op gedaan. Zo is hij te zien als acteur in de "carnavalvrij" en de "meenaarverbier" campagnes, de misdaadserie FENIX en de bioscoopfilm CATACOMBE. Voorderest is hij ook columnist en programmamaker voor onder andere Omroep Brabrant.

Björn van der Doelen is een spreker en dagvoorzitter met een oprecht karakter die uw event een bijzondere draai geeft.

Thema:

- Levensverhaal met vallen en opstaan

Talen:

Videos: