Spreker: Bob Sikkes

Bouwkundige met een brede visie op het gebied van bouw en verbouwingen

Bob Sikkes
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Bob Sikkes droomde als kind van het werken bij een architectenbureau. Hij volgde daartoe de opleiding HTS bouwkunde. Het proces van het verbouwen, het begeleiden van de bouw, het contact met de klant, en het zoeken van de optimale mogelijkheden voor het betreffende project, inspireerde hem. Bob Sikkes is bekend als bouwdeskundige en co-presentator van de succesvolle televisieseries  Bouwval gezocht en ‘Verbouwen zonder grenzen

Bouwkundig adviseur Bob Sikkes gaat hierin aan de slag om een huis of de situatie net die draai te geven waardoor de verkoopkansen toenemen.

Bob heeft zijn sporen echter vooral verdiend en nog in het begeleiden van verbouwingen in de binnenstad van Amsterdam en het tv-programma Kopen zonder kijken. Zijn kracht als aannemer ligt in het ontleden van het huis en het optimaliseren van de wensen van de klant. De bouwtechnische knowhow, jarenlange ervaring, smaak en kennis van regelgeving, zorgen ervoor dat de klant het huis krijgt dat ze willen. Vaak nog veel mooier en praktischer dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. Het doel is dan ook voor ieder project het maximale uit de mogelijkheden te halen. Dus na het plan komt ook een uitgekiende en goed begeleide uitvoering. Vanuit zijn eerdere horeca en confectie-ervaring heeft hij kijk op de grotere, achterliggende processen en (financiële) planning van het tot stand komen van een project. Het contact met de klant staat hierin centraal. Verbouwen staat in de top drie van de stress top 10, maar met de juiste insteek en begeleiding kan het een prachtige periode zijn. Bouwen is leuk! Zijn motto voor iedere verbouwing is dan ook: Je hebt nog nooit zoveel geld uitgegeven in je leven. Zorg dus dat je ervan geniet.

Talen:

Ook andere sprekers over: