Spreker: Bruno Fabre

Brains and Machine

Bruno Fabre
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Een explosie van beelden, video’s, muziek, een overvloed aan inzichten en eye-openers maken de presentaties van Bruno Fabre tot een verrassende en leerrijke ervaring.

Ir. Bruno Fabre MCA is Mass Change Agent. Hij heeft zich als doel gesteld de overgang door de technologische tijdperk te faciliteren. Hij begeleidt organisaties in stappen zetten in denken en doen om aan te sluiten in de nieuwe maatschappij in wording.

Bruno beschikt over het ongekende vermogen om de drie assen technologie-psychologie-marketing te combineren, tezamen met een sterk inzicht in de toekomst. Hij studeerde AI (Artificial Intelligence) aan één van de meeste prestigieuze universiteiten van Parijs. Met een Master in NLP, een Kundalini Yoga Teacher opleiding, Human Energetics en Psycho Synthese loopt hij duidelijk voorop in onze maatschappelijke ontwikkeling. Met zo veel kennis en ervaring is het een waar genot om door hem meegenomen te worden in de toekomst. Hij schept een duidelijk beeld hoe we als mens aan het transformeren zijn.

Zijn werkveld is de wereld van disruptieve innovatie. Hij schreef het boek Bankroots in 2020 over de toekomst van de financiële industrie. Nu bereidt hij zijn derde boek: de nieuwe mens voorbij technologische ontwikkelingen. Daarmee antwoordt hij vragen zoals: Wat gaan we doen als de machine en computers onze taken hebben overgenomen? Wat is er te zien wat we nog niet zien?

Bruno Fabre presenteert op toegankelijke wijze onderwerpen als Artificial Intelligence, Quantum Computers, synthetische realiteit, innovatie en technologische transformatie. Uw publiek krijgt toegang tot kennis van de nieuwste technologie. Ze krijgen inzicht in de impact hiervan op hun leven en business. Daardoor kunnen ze uw diensten beter waarderen in de context van hun eigen organisatie. Bruna Fabre kunt u bijvoorbeeld de toekomst van computers op de klantenservice haarfijn uitleggen. Computers zijn namelijk niet alleen sneller dan mensen, ze worden nu ook slim.

Bruno Fabre stemt altijd zijn presentaties af op de kernboodschap die uw organisatie wil uitdragen. U bent daardoor verzekerd van een vloeiende en vruchtbare bijeenkomst.

Lachen en voelen, beleven en geïnspireerd raken, van 15 minuten tot een complete dag.

Thema’s:

- Brains and Machine
- Artificial Intelligence
- Synthetic Reality
- Technologische Trends naar 2030
- Working in the Future (Het hernieuwd HR model)
- Innoveren met Data
- Computers op de klantenservice