Spreker: Bruno Fabre

Brain and Machine Connectivity

Bruno Fabre
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Een explosie van beelden, video’s, muziek, een overvloed aan inzichten en eye-openers maken de presentaties Bruno Fabre tot een verrassende en leerrijke ervaring.

Ir Bruno Fabre MCA is Mass Change Agent: hij speurt naar de laatste trends en vernieuwingen en helpt organisaties een stap vooruit te maken in denken en doen.

Hij beschikt over het ongekende vermogen om de drie assen technologie-psychologiemarketing te combineren,  tezamen met een sterk inzicht in de toekomst. Hij studeerde AI (Artificial Intelligence) aan een van de meeste prestigieuze universiteiten van Parijs. Met een Master in NLP, een Yoga Teacher opleiding en Human Energetics en Psycho Synthese vulde hij zijn kennis aan.

Zijn werkveld is de wereld van disruptieve innovatie. Hij werkte 5 jaar in de ICT, 20 jaar in de Financiële Dienstverlening en schreef het boek Bankroots in 2020 over de toekomst van banken en verzekeraars. Momenteel werkt hij als Innovatie Specialist in de distributie logistiek waarbij hij toepassingen ontwikkelt met de nieuwste  technologieën.

Bruno Fabre presenteert op toegankelijke wijze onderwerpen over o.a. drones, robotica, AI en blockchain. Uw publiek krijgt makkelijk toegang tot kennis van de nieuwste tech en krijgt inzicht in de impact hiervan op hun leven en business. Daardoor is uw publiek beter voorbereid op maatschappelijke transities en kan voorts de doeltreffendheid van uw diensten voor hun eigen organisatie waarderen.

Bruno Fabre stemt zijn presentaties af op de kernboodschap die uw organisatie wil uitdragen, waardoor u verzekerd bent van een vloeiende en vruchtbare bijeenkomst. Lachen en voelen, beleven en geïnspireerd raken, van 15 minuten tot een complete dag.

Thema’s:

- Brain and Machine Connectivity
- Block Chain & AI
- Technologische Trends naar 2030
- Working in Future: een nieuwe HR business
- Data Driven Ondernemen