Spreker: Bruno Fabre

Aansturen met je brein

Bruno Fabre
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Een explosie van beelden, video’s, muziek, een overvloed aan inzichten en eye-openers maken de presentaties van Bruno Fabre tot een verrassende en leerrijke ervaring.

Ir Bruno Fabre MCA is Mass Change Agent: hij speurt naar de jongste trends en vernieuwingen en helpt organisaties een stap vooruit te maken in denken en doen. Technologie en psychologie, gemengd met innovatieve marketing hebben zijn voorkeur. Hij is gediplomeerd in Neuro Linguistic Programmeren (NLP) en Artificial Intelligence (AI). Hij heeft zich bekwam op het terrein van Human Energetics, gediplomeerd Iceman en Yoga Mastering, waardoor hij zich inzet voor een nieuwe Intuitieve Leiderschap, dichterbij bij de mens en veel effectiever. Hij is de oprichter van Célestine, The Center for Vitality, Enlightment and Leadership, waar nieuwe leiders grondig worden gevormd.

Bruno is in zijn element bij het onderwerp Brain Computer Interface oftewel: het aansturen van computers en apparatuur direct vanuit de hersenen, wat hij op podium laat zien. Hij is een technologische visionair en geeft inzicht in het ontstaan van de beroepen van morgen, als resultante van de impact van AI (kunstmatig Intelligentie) samen met Big Data analyse en robotisering, welke het arbeidslandschap op zijn kop zet.

In zijn laatste thema Sweetching en Intuitive Leadership buigt Bruno zich over persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. Doeltreffend, soms schokkend in eenvoud en toegangelijkheid. Blijkbaar zijn we vergeten wat en waarvoor het leven is.

Lachen en voelen, beleven en geïnspireerd raken, van 15 minuten tot een complete dag.

Thema’s:

- Brain and Machines
- Technologische Trends naar 2025
- Steden en overheden in reconstructie
- Big Data
- Block Chain
- Working in Future
- Sweetching & Intuitive Leadership