Spreker: Caroline Kortooms

Ondernemen met toverkracht

Caroline Kortooms
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Wat zijn de krachtbronnen op de weg van droom naar creatie en groei?

Caroline Kortooms staat samen met haar broer Jean Gelissen aan de basis van het succes van Toverland, een unieke formule waarbij in korte tijd een attractiepark is ontstaan dat jaarlijks meer dan 650.000 bezoekers trekt en een gemiddelde gastwaardering scoort van 8.8.

Vol passie en zelfreflectie schetst Caroline een beeld van de snelle groei van deze unieke organisatie. Uiteraard heeft een snelle groei consequenties, zowel positief als negatief, die ze beide in haar presentatie met u zal delen.

Als grondlegger van een organisatie bepaal je het zichtbare én het cruciale onzichtbare fundament van je bedrijf. Wanneer je deze onderstroom weet te benoemen en bewust de organisatie inbrengt, ontstaat er een zeer krachtige stroming/flow. Het organisatie breed werken volgens deze onderstroom is de basis om succesvol te zijn én te blijven.

Tijdens een boeiende presentatie neemt Caroline Kortooms u mee in haar betoverende, commerciële wereld. Een wereld waar resultaatgericht en gastgericht hand in hand gaan. Waar ratio en emotie in balans zijn. Waar lef en pit het verschil maken. Waar iedere medewerker de kaders krijgt om een 9 te scoren. Waar elke gast welkom is, ontspant en geniet.

Caroline is ervan overtuigd dat inspanning en ontspanning in balans moeten zijn. Zo creëer je de ruimte om creatief te zijn en te blijven. Daarom laat ze zich tijdens haar presentaties begeleiden door Skinnie, een professionele musicus, die met zijn muziek naadloos aansluit op het verhaal van Caroline. Een verrassende combinatie die mensen raakt en in een positieve beweging brengt.

Thema: 

- Ondernemen met toverkracht