Cees Veerman

Ondernemerschap: wijsheid is belangrijker dan kennis

Cees Veerman als spreker boeken.

De voormalige Minister van Landbouw en Voedselkwaliteit Cees Veerman geeft tijdens zijn presentaties een boeiend beeld en achtergrondinformatie van een scala aan onderwerpen. De vraagstukken die hij bespreekt, geven veel stof tot nadenken.

Wie is Cees Veerman?

Cees Veerman was niet alleen Minister van Landbouw en Voedselkwaliteit, maar ook hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg en aan Wageningen University. Daarnaast heeft hij een ruime ervaring in het bedrijfsleven, onder meer als CEO van Bracamonte, een bedrijf met meer dan drie miljard omzet in de agrarische en voedselsector.

Vanuit deze diversiteit heeft Cees Veerman zich ontwikkeld tot een ondernemer, onderzoeker, wetenschapper en bestuurder van Europese allure. Momenteel is hij adviseur van verschillende organisaties en via diverse voorzitterschappen en commissariaten blijft hij betrokken. Zo houdt hij zich bezig met de modernisering en herstructurering van het Westlandse kassengebied en blijft hij op de hoogte van de wereldwijde ontwikkelingen in de landbouw-, tuinbouw- en veeteeltsecor .

Tijdens zijn presentaties komen interessante vragen naar voren: Waarom is wijsheid belangrijker dan kennis? Waarom zijn integriteit en ethiek zo belangrijk? Waar liggen de kansen voor Nederlandse agrarische ondernemingen? Cees Veerman weet steeds opnieuw zijn publiek te boeien en uit te dagen, zodat er na de bijeenkomst zeker nog lang nagedacht wordt over zijn boodschap.

Thema‚Äôs: 

- Ondernemerschap: wijsheid is belangrijker dan kennis, integriteit en ethiek
- Mijn blik op de wereld: Van globalisering naar glokalisering
- De stand van zaken in de Nederlandse economie
- Duurzaam Ondernemen
- Europa: Een mooie uitdaging
- De toekomst van het agrarisch bedrijf

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram