Chris Zegers

Ondernemer van je eigen leven

Chris Zegers als spreker boeken.

Robert Kennedy schreef ooit: “Sommige mensen dromen van dingen die ze kunnen zien”. “Ik droom liever van dingen die ik nog niet zie”, aldus Chris Zegers.

Wie is Chris Zegers?

Chris Zegers volgt de filosofie van Robert Kennedy en is een zeer authentiek mens, die zijn dromen durft te realiseren en zo een inspirerend voorbeeld is voor jongeren. Daardoor is hij een van de meest populaire rolmodellen voor jeugdige Nederlanders.

Op een gepassioneerde manier vertelt hij over zijn reizen en de verrassende dingen die hij meemaakt. Veel reizen betekent ook dat je in aanraking komt met een verscheidenheid aan culturen, wat een verrijking is voor je leven. Hij kan ook boeiend vertellen over de manier van produceren van RTL Travel en zo de jongeren een kijkje geven in de wereld achter de tv-producenten. Hij speelde één van de hoofdrollen in de in 2009 geproduceerde schaatsfilm De Hel van ’63. In 2011 reed hij de Dakar Rally door Argentinië en Chili en speelde hij mee in de film Lotus over de eenzaamheid in de grote stad. Eind 2011 startte hij met het tv-programma 3 op reis waarbij hij een tocht maakt door Bolivia en Argentinië.

In 2015 reisde Chris door ons eigen land om de flora en fauna in kaart te brengen voor het programma Nationale Natuur Quiz, dat hij samen met Sophie Hilbrand presenteert.

In zijn presentatie Ondernemer van je eigen leven maakt Chris Zegers op een uitdagende manier jongeren/ondernemers duidelijk hoe ze kunnen kiezen om succes te hebben. Iedere dag biedt een zee aan keuzemogelijkheden. Ongemerkt sluipen tijdens studie en werk gedragspatronen en overtuigingen binnen waardoor we leven op basis van verwachtingen van anderen. Als je keuzes maakt die echt bij je passen, je hart en ziel volgt, zullen klanten, leveranciers en medewerkers voelen dat je authentiek bezig bent. Het is ook belangrijk om te vertrouwen op je intuïtie. In een tijd die met orkaansnelheid veranderd, is het onmogelijk om alle nieuwe ontwikkelingen te volgen.

Chris Zegers is behalve een bevlogen spreker ook een succesvolle dagvoorzitter.

Thema’s:

- Ondernemer van je eigen leven
- Sportquiz: Een Reis door de Rijke Nederlandse Sporthistorie
- Reizen: je leert vele culturen kennen

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram