Christian Kromme

Humanification: navigatie in een wereld vol disruptieve innovaties!

Christian Kromme als spreker boeken.

Te boeken als

Wie is Christian Kromme?

Onze wereld veranderd in een exponentieel tempo! Er komt letterlijk een vloedgolf van digitale disruptie op ons af. Veel organisaties zien deze golf als een bedreiging en zijn bang, maar er zijn ook organisaties die deze vloedgolf juist zien als een kans. Disruptieve organisaties als Uber en AirBnB denken als surfers en weten precies waar en wanneer ze op de golf moet springen om de kracht van de golf te benutten om snelheid te kunnen maken. Christian daagt organisaties en bedrijven uit om te denken als een surfer en helpt daarmee om een disruptieve dreigingen te veranderen in disruptieve kansen. In 2011 heeft Christian een vrij unieke vinding gedaan. Tijdens de zoektocht naar zijn dochters gezondheid heeft Christian zeven unieke golf patronen ontdekt in de ontwikkeling van cellen en biologische organismen. Deze zeven golfpatronen vormen tevens een blauwprint voor de disruptieve technologische trends die we vandaag de dag om ons heen zien, de patronen zijn zelfs in staat om toekomstige technologische trends te voorspellen. Dit geeft organisaties en bedrijven meer zekerheid naar de toekomst toe en daarmee een solide basis bij de vorming van langere termijn visies en strategie├źn.

Hoe snel veranderd de wereld nu echt? Wat is exponentiele technologie? Welke parallellen zijn er tussen biologie en technologie? Welke technologische trends komen eraan en wanneer moet ik welke technologie gaan gebruiken? Hoe maak ik mijn organisatie wendbaarder? Hoe kan ik de toekomst voorspellen om er vervolgens op te anticiperen? Hoe denk ik groot, maar start ik klein. Hoe wordt ik de Uber in mijn branche of sector? Op deze en vele andere innovatie vraagstukken geeft Christian tijdens zijn presentaties antwoord.
Laat je verassen door een presentatie van Christiaan Kromme die je op een openhartige, enthousiaste en inspirerende wijze meeneemt in een snel veranderde wereld vol technologische ontwikkelingen en disruptieve innovaties. Dit alles gebaseerd op het snijvlak van mens en technologie.

Video met Christian Kromme

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram