Christine Boland

Van nieuws naar trends

Christine Boland als spreker boeken.

Bevlogen trendanalist Christine Boland brengt trends, drijfveren en kansen helder in beeld. Het wereldnieuws en maatschappelijke ontwikkelingen vormen hierbij het uitgangspunt.

Te boeken als

Wie is Christine Boland?

Al ruim twintig jaar duidt zij deze ontwikkelingen voor bedrijven in de consumentenmarkt. Vanuit haar creatieve achtergrond weet Christine verrassende verbanden te leggen en cross industrie ideeën te genereren.

Door haar kennis en autoriteit wordt zij ook regelmatig ingeschakeld als consultant of sparring partner voor conceptontwikkeling- en succesvolle innovatietrajecten.

Van uitzoomen naar inzoomen.

Christine weet aan de hand van heldere, inspirerende en vooral hele concrete voorbeelden het wereldnieuws te filteren en in relatie te brengen met alledaagse zaken. Daarmee maakt zij een mooie overspanning van het nu naar de toekomst. Maar ook van macroniveau naar specifieke producten en diensten.

Een lezing van Christine Boland is met recht een inspirerende en energieke ervaring. De kracht van haar presentaties zit in het feit dat Christine altijd begint vanuit de herkenbaarheid. Zo creëert de trendanalist een collectief bewustzijn onder haar publiek, waarna ze een heldere toekomstvisie meegeeft en de zaal meeneemt in haar beeldende en charismatische verhaal. Het is haar persoonlijke missie om zonder slecht nieuws te omzeilen, mensen vol inspiratie en optimisme de zaal uit te laten gaan.

In 2012 won Christine Boland de TWOTY award in de categorie fashion en design. De TWOTY award geldt als de belangrijkste prijs voor trendwatchers.

Christine is mede auteur van de TrendRede die elk jaar als alternatieve Troonrede  wordt uitgebracht door 11 trendwatchers (trendrede.nl).

Thema’s:

- Van nieuws naar trends, nieuwe tijd, nieuwe vragen
- Wat wil de toekomstige consument?
- Toekomst scenario’s op basis van wereldnieuws en maatschappelijke ontwikkelingen
- Focus op drijfveren
- Trends duiden, vertalen en toepassen
- Retail trends
- Design en fashion
- Do it together: Cross industrie ideeën

Video met Christine Boland

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram