Spreker: Coen Jutte

Veranderen als belevenis

Coen Jutte
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte


Coen Jutte is ingenieur, muzikant, cabaretier én veranderkundige. Zijn motivational speech ‘de Nootenkraker’ over leren, groeien en veranderen is een belevenis.

Motivational speech ‘de Nootenkraker’: verandering als belevenis
We  moeten anticiperen op een steeds sneller veranderende wereld. Ons brein is echter behoudzuchtig en houdt ons in de comfortzone. Zodat  we blijven doen wat we deden om vooral te krijgen wat we kregen. Hoe doorbreken we deze patronen? Hoe veranderen we mee? Hoe leren en groeien we echt? In zijn motivational speech de Nootenkraker legt Coen Jutte uit hoe ons brein werkt én laat u werkelijke verandering beleven. Doe een survival van drie dagen Ardennen in een half uur …

Waarom de Nootenkraker?
U wil met uw bijeenkomst inspireren, mensen inzichten meegeven. Maar u wilt ook, dat mensen in beweging komen, aangezet worden tot actie of nieuw gedrag. Daar ligt uiteindelijk het echte rendement van uw investering. Coen Jutte geeft met zijn Nootenkraker juist die inzichten die nodig zijn om tot deze beweging te komen is daarom voor vrijwel elke bijeenkomst relevant. Als ‘brug van vandaag naar de praktijk van morgen’ is de Nootenkraker daarom ook de ideale afsluiting. Vooral ook omdat Coen de specifieke uitdagingen en valkuilen van uw doelgroep in zijn presentatie verwerkt.

Coen is daarnaast inzetbaar als presentator of dagvoorzitter. Coen zorgt ervoor dat speelsheid en diepgang samen kunnen gaan. Coen spreekt en presenteert zowel in het Nederlands als in het Engels.

Over Coen Jutte
Coen Jutte studeerde af in Delft als werktuigbouwkundig ingenieur, had les op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag (piano) en begon zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Juist toen hij daar partner kon worden bood TV-persoonlijkheid Rob Kamphues hem aan om samen een cabaret-programma te maken. Hij koos voor dit avontuur en maakte aansluitend ook een soloprogramma, nadat hij in de finale was gekomen van het Amsterdams Kleinkunstfestival.

Dit soloprogramma over psychologie, menselijk valkuilen, veerkracht en optimisme vormde de basis voor de vele cabaret-op-maat optredens die hij jarenlang voor honderden bedrijven heeft mogen verzorgen. Daar ontdekte en ontwikkelde hij zijn kracht om bij groepen een zodanige veiligheid te creëren, dat mensen in beweging komen.
CEO van DSM (op 2-na invloedrijkste Nederlander) Feike Sijbesma zei onlangs over Coen: Coen voelt perfect aan hoe hij mensen in de corporate wereld echt los kan krijgen.

Gaandeweg is Coen daarom de laatste jaren ook weer bedrijven en teams gaan begeleiden. Na enige tijd verbonden te zijn geweest als expert aan Aberkyn, een change leadership firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de

Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Met zijn gelijknamige ‘motivational speech’ is hij een veelgevraagd spreker over groei, leren, veranderen en doorbreken van patronen.

Onderwerpen:


1. Wat gaan we morgen anders doen dan vandaag?

2. Kom comfortabel uit je comfortzone.

3. Ons behoudzuchtige brein en de vrije wil.

4. Leren, groeien en doorbreken van patronen.

5. Onze muzikale intelligentie.

6. Psychologische veiligheid, voorwaarde nr.1 voor creativiteit.

7. De relatie tussen hersenen en gedrag.

8. Van willen naar doen.