Coen Jutte

Veranderen als belevenis

Coen Jutte als spreker boeken.

Verander-expert en muzikant Coen Jutte ontwikkelde zijn stijl in het theater en zijn kennis bij Aberkyn van McKinsey. Of het nu gaat om veranderen, samenwerken, leiderschap, ondernemerschap of vitaliteit, zijn motivational speech haalt mensen speels uit hun comfortzone en begeleidt ze van inspiratie naar actie: Wat gaan we vanaf morgen anders doen?

Wie is Coen Jutte?

Coens motivational speech: beleef werkelijke verandering
We moeten anticiperen op een steeds sneller veranderende wereld. Ons brein is echter behoudzuchtig en houdt ons in de comfortzone. Zodat we blijven doen wat we deden om vooral te krijgen wat we kregen. Hoe doorbreken we deze patronen? Hoe veranderen we mee? en Hoe leren en groeien we echt? In zijn motivational speech De Nootenkraker legt Coen Jutte uit hoe ons brein werkt én laat je werkelijke verandering beleven. Doe een survival van drie dagen Ardennen in een half uur!

Over Coen Jutte
Delfts ingenieur Coen Jutte begon zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Aansluitend richtte hij stichting De Nationale Proeftuin op en toerde hij langs de Nederlandse theaters als cabaretier en begenadigd pianist. Na enige tijd verbonden te zijn geweest als expert aan Aberkyn, een change leadership firm van McKinsey, heeft hij nu met zijn bedrijf De Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Met zijn gelijknamige speech is hij een veelgevraagd spreker over groei, leren, veranderen, doorbreken van patronen en psychologische veiligheid.

Onderwerpen:

Psychologische veiligheid, criterium nr. 1 voor excellente team-prestaties
In 2016 ontdekte Google in het beroemde onderzoek Aristotle in de eigen organisatie dat psychologische veiligheid het criterium nr. 1 is voor teamperformance. Hoe worden leiders enthousiast om ermee aan de slag te gaan? Volgens Coen Jutte eerst door bewustwording, het besef dat psychologische veiligheid over twee dingen gaat: ruimte pakken voor jezelf én ruimte geven aan anderen. En vervolgens te vragen:  hoeveel (speel)ruimte creëren we al met zijn allen en waar hangt laag fruit om deze ruimte te vergroten?

Motivational speech: Wat doen we morgen anders dan vandaag?
We hebben een inspirerende dag gehad en zitten vol nieuwe ideeën. Terug op ons werk zullen we echter merken, dat we eigenlijk weer gemakkelijk doen wat we deden om te krijgen wat we kregen. Hoe zorgen we ervoor dat het energieke, geïnspireerde gevoel dat we nu hebben, ook omgezet wordt in daden straks? Coen Jutte legt uit hoe je de beperkingen van ons brein kunt omzeilen en laat je in een energieke speech ervaren hoe je kunt groeien naar een echte change-maker.

Het geheim van krachtig leiderschap anno nu
Hoe groei je als verbindende leider in deze tijden? Door psychologische veiligheid op 1 te zetten. Onderzoek (Harvard, Google) heeft immers uitgewezen, dat dit het belangrijkste criterium is voor de performance van hedendaagse teams. Coen legt uit, dat dit vooral een kwestie is van bewustwording, dat leden van psychologisch veilige teams twee dingen goed kunnen: ruimte pakken voor jezelf én ruimte geven aan anderen. En de leider gaat hierin voorop.

 

Video met Coen Jutte

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram