Cyriel Kortleven

Ontwikkel je 'verander mindset'

Cyriel Kortleven als spreker boeken.

Een ladder over een bananenschil plaatsen om te vermijden dat iemand erover valt is wellicht niet de meest efficiënte oplossing. Helaas vind je in bijna elke organisatie diverse laddertjes (regels, gewoontes, assumpties, …) terug die ooit hun waarde gehad hebben maar nu omwille van de veranderde wereld soms zelfs contra-productief werken. We verwijderen ze echter niet omdat verandering bedreigend is.

Wie is Cyriel Kortleven?

En op dat moment komt Cyriel Kortleven in beeld. Hij heeft een levensmissie: een inspirerende boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals in verandering. Er zijn teveel mensen die niet hun volledig potentieel waarmaken en dat is nadelig voor de persoon zelf maar ook de organisatie. Door de ladders in onze organisaties maar ook in ons hoofd (assumpties, vastgeroeste denkpatronen, ...) blokkeren we heel wat mogelijkheden om ons eigen potentieel ten volle te benutten.

Ontdek hoe je problemen kunt ombuigen naar opportuniteiten. Doorbreek je vastgeroeste patronen en durf voor je GiGa droom te gaan. Leer diverse tools om op zeer korte tijd een groot aantal alternatieven te bedenken. Pas praktische tips toe om echt in actie te komen door NaNo-acties uit te voeren. Laat je inspireren door voorbeelden en verhalen uit diverse werelden om zo de kracht van ‘Yes And Act’ te ervaren.

YES - Droom groots. Uitstel van oordeel. 
AND - Verander je perspectief. Verbeeldingskracht.
ACT - Kom in actie. Experimenteer.

De presentatiestijl van Cyriel is redelijk uniek want hij houdt niet van grote theoretische modellen en strategieën om zijn punt te maken. Cyriel zorgt ervoor dat je vermogen om flexibeler en creatiever te zijn een boost krijgen door het toepassen van enkele eenvoudige richtlijnen. Hij heeft dan ook het boek 'Meer Met Minder' ('Less is Beautiful' in het Engels) geschreven met manieren hoe we kunnen 'starten met stoppen, vereenvoudigen en loslaten'.

Verwacht zeer praktische tips & tricks die je onmiddellijk kunt toepassen in de praktijk. Cyriel levert de vonk, de taal en tools om jouw innovatiekracht (en die van je medewerkers) tot leven te laten komen. En dit gaat gepaard met een grote lading Vlaamse humor en inspirerende verhalen en voorbeelden zodat de boodschap zeker zal beklijven.

Cyriel in 25 woorden: Internationaal spreker, Auteur 4 boeken, Master of Interaction, Inspirator, Certified Speaking Professional, Prikkelt creativiteit, Onthult potentieel, Interactie, Less is beautiful, Yes And Act, Mens, Aanwezig!

Thema's:

- Ontwikkel je 'verander mindset'
- Hoe 'minder' tot meer succes kan leiden in organisaties
- Gun jezelf een creatieve en ondernemende boost

Video met Cyriel Kortleven

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram