Spreker: Daan Weddepohl

99 redenen om te stoppen en toch door te gaan

Daan Weddepohl
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Daan Weddepohl is de oprichter van spullendeelplatform Peerby. Hij is alumnus van Rockstart, Techstars London en het Founder Institute. Zijn bedrijf won vele prijzen, waaronder €100.000 bij de Green Challenge, een internationele duurzaamheidscompetitie tijdens het  Clinton Global Initiative 2012 in New York. Met Peerby wist hij al miljoenen mensen te bereiken over de hele wereld en haalde hij meer dan €5.000.000 aan financiering op.

Hij was te zien bij DWDD, Jinek en Dream School, sprak op uitnodiging van Al gore en de Guardian. En de New York Times schreef een paginagroot artikel over hoe Peerby de potentie heeft om de manier waarop de wereld consumeert te veranderen. Daan schreef zelf het boek 99 Redenen om te stoppen en toch door te gaan. Hij vertelt daarin over zijn reis langs de hoge toppen en diepe dalen van de start-upondernemer.

Hoe wordt een idee realiteit? Hoe creëer je iets vanuit niets? Gaat het erom hoe je begint? Of is het belangrijker dat en hoe je door gaat? Daan neemt je mee op een reis langs de hoge toppen en diepe dalen van de start-upondernemer. Over hoe een dramatische gebeurtenis een bron kan zijn van inspiratie en innovatie, dat echte verandering tijd, veel geld en passie vereist en dat de aanhouder uiteindelijk wint. Als er tenminste zoiets bestaat als winnen.