Daan Weddepohl

99 redenen om te stoppen en toch door te gaan

Daan Weddepohl als spreker boeken.

Daan Weddepohl is de oprichter van spullendeelplatform Peerby. Hij is alumnus van Rockstart, Techstars London en het Founder Institute. Zijn bedrijf won vele prijzen, waaronder €100.000 bij de Green Challenge, een internationele duurzaamheidscompetitie tijdens het  Clinton Global Initiative 2012 in New York. Met Peerby wist hij al miljoenen mensen te bereiken over de hele wereld en haalde hij meer dan €5.000.000 aan financiering op.

Te boeken als

Wie is Daan Weddepohl?

Hij was te zien bij DWDD, Jinek en Dream School, sprak op uitnodiging van Al gore en de Guardian. En de New York Times schreef een paginagroot artikel over hoe Peerby de potentie heeft om de manier waarop de wereld consumeert te veranderen. Daan schreef zelf het boek 99 Redenen om te stoppen en toch door te gaan. Hij vertelt daarin over zijn reis langs de hoge toppen en diepe dalen van de start-upondernemer.

Hoe wordt een idee realiteit? Hoe creëer je iets vanuit niets? Gaat het erom hoe je begint? Of is het belangrijker dat en hoe je door gaat? Daan neemt je mee op een reis langs de hoge toppen en diepe dalen van de start-upondernemer. Over hoe een dramatische gebeurtenis een bron kan zijn van inspiratie en innovatie, dat echte verandering tijd, veel geld en passie vereist en dat de aanhouder uiteindelijk wint. Als er tenminste zoiets bestaat als winnen.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram