Spreker: Danielle de Jonge

Human2Human: de nieuwe klantrelatie

Danielle de Jonge
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Daniëlle de Jonge is veelgevraagd spreker, trainer en auteur van de boeken ‘Verleid de Klant’ en ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak helpt zij bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn.

Zij weet ondernemers, managers en professionals te prikkelen om zich onderscheidend te profileren en een sterk netwerk op te bouwen. Of dit nu is voor het vinden en houden van klanten, of juist voor het gericht werken aan een mooie carrière. De kern daarbij is: échte aandacht voor de relatie. Zowel online als offline. Werken aan een waardevolle relaties, een hoge gunfactor en vaardigheden die bij de persoon, de organisatie en de klanten passen. Haar manier van presenteren en trainen: nuchter, met humor en vooral heel erg praktisch. Op enthousiaste wijze weet ze haar publiek te motiveren, in beweging te krijgen en aan te sporen om zakelijk nog succesvoller te zijn.

Wekelijks schrijft Daniëlle praktische artikelen en tips op haar website en social media. Artikelen van haar hand zijn geregeld te vinden in vakbladen en op diverse (vak)websites. Bekijk ook wat de media over haar laten zien en horen.

Thema’s:

- Acquisitie & Netwerken
- Verkoopgesprekken
- Klanten werven en behouden via social media
- Relatiebeheer
- Persoonlijke communicatiekracht
- Extreem klantgericht werken
- Commercieel schrijven
- Human2Human klantbeleving
- Ondernemerschap