Danny Mekić

Disruptieve economy, Digitale en Sociale innovatie

Danny Mekić als spreker boeken.

Danny Mekić is in 2009 uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland. Op zijn 21e werd hij als jongste adviseur ooit van een Nederlandse Minister aangesteld. Naast het runnen van zijn eerste bedrijf, dat hij op 15-jarige leeftijd oprichtte, is hij actief als universitair docent, mediator, management consultant, investeerder en opiniemaker.

Wie is Danny Mekić?

Hoe richt je op jonge leeftijd een succesvol bedrijf op? Hoe combineer je het opzetten en aansturen van een organisatie met zelfontplooiing, het opdoen van inspiratie en het uitbreiden van je netwerk? Hoe is het om op jonge leeftijd te werken voor topbestuurders van beursgenoteerde bedrijven? Wat is het belang van academische zelfontplooiing voor (jonge) ondernemers? Welke disruptieve innovaties komen op u af? Wat betekent social media voor netwerken en het middenmanagement en bestuurders van grote bedrijven, en hoe kunnen social media gebruikt worden voor kwaliteitsbewaking en -verbetering?

Hoe verander je de organisatie zodanig dat mensen de zegeningen van de digitale wereld omarmen, maar dat ze tegelijkertijd het gevoel hebben dat de mens centraal staat? Hoe benaderen we onze privacy? Ieder mens heeft recht op zijn eigen geheimen, kunnen we dit waarmaken? Er is een grote behoefte aan een digitale ethiek waarbij we ons bij iedere innovatie afvragen: wat zijn de gevolgen voor de mens? Wat doen we indien we met onze automatische elektrische auto 3 mensen doodrijden?

Danny maakte zijn middelbare school niet af, om zich fulltime met zijn eigen bedrijf bezig te kunnen houden. Zonder diploma werd hij, op 20-jarige leeftijd, toegelaten tot de Universiteit van Amsterdam waar hij de opleiding Rechtsgeleerdheid ging volgen. Hij haalde het dubbele aantal studiepunten binnen en een jaar later stond hij voor de klas op diezelfde universiteit en werd hij voorzitter van de Studentenraad.

Hij schrijft onder andere voor NRC Handelsblad, werd door Elsevier en Quote uitgeroepen tot een van de meest talentvolle jonge Nederlanders, en adviseert grote organisaties bij hun transformatie naar nieuwe business modellen. Danny is daarnaast regelmatig te zien als internetexpert bij De Wereld Draait Door, RTL Boulevard en actualiteitsprogramma’s zoals Nieuwsuur en Een Vandaag. Verder is hij regelmatig te gast bij diverse radioprogramma’s op Radio 1 en BNR. Danny Mekić is meer dan een social media expert, hij adviseert bedrijven en regeringsleiders op het gebied van strategie, leiderschap, marketing, cybersecurity en het bevorderen van intern ondernemerschap dat staat of valt met de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Behalve spreker is Danny tevens een dagvoorzitter die voor veel dynamiek in een bijeenkomst zorgt.

Thema’s:

- Doorbraakinnovaties en Doorbraakideeën
- Van stoommachine naar smartphone
- Online ondernemen in 45 minuten
- Wordt een krachtige social media architect
- Marketing is kansen ruiken
- Persoonlijk leiderschap
- De bank van de toekomst

Video met Danny Mekić

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram