Dennis Wilt

Kennis heeft zijn oorsprong in gevoel

Dennis Wilt als spreker boeken.

Wie is Dennis Wilt?

Dennis Wilt is vooral bekend als TV-weerman, maar is ook helemaal in zijn element als dagvoorzitter en spreker tijdens evenementen en congressen. Behalve het feit dat Dennis graag de dagelijkse veranderingen in het weer met zijn toeschouwers en luisteraars deelt, spreekt hij ook gepassioneerd over het veranderende klimaat in Nederland en de wereld en de gevolgen daarvan op ons dagelijkse leven. Hoe kunnen we met nieuwe energie naar een duurzamere wereld?!

Als doorgewinterde presentator, meteoroloog en klimaatkenner heeft Dennis Wilt een antwoord op alle vragen die er na zijn betoog naar voren komen. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet bespelen en krijgt met zijn inhoudelijke en boeiende multimediale presentatie de volledige aandacht.

In zijn rol als dagvoorzitter tijdens een congres, een netwerkbijeenkomst of een debat geeft hij op eigen wijze vorm en inhoud, leidt de bijeenkomst en zorgt voor soepele overgangen tussen de gastsprekers en onderdelen. Hij neemt eventueel interviews af en verscherpt de debatten. Uiteraard zorgt Dennis ook voor een vrolijke noot en interactie met de zaal. Daarnaast bewaakt hij op charmante wijze de tijd en zorgt hij ervoor dat tijdens de bijeenkomst helder is wat, waar en wanneer gaat gebeuren.

In 2019 is Dennis Wilt uitgeroepen tot beste weerman van Nederland.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram