Dirk van Meer

De kansen op de markt door klimaatverandering

Dirk van Meer als spreker boeken.

Dirk van Meer geeft presentaties in het hele land, waarbij enthousiasme, passie en energie sleutelwoorden zijn. Door de interactie met zijn toehoorders en door persoonlijke anekdotes is een middag of avond met Dirk altijd een boeiende ervaring! Dirk heeft diverse thema's als stokpaardje. In zijn thema ‘Autisme’ legt hij uit hoe organisaties profijt kunnen hebben van autistische medewerkers en hun unieke inbreng, en kweekt hij wederzijds begrip tussen mensen met en zonder autisme.

Wie is Dirk van Meer?

Stel je voor… jouw denkwerk en ideeën dragen bij aan een duurzame wereld! Dirk van Meer weet hoe dit voelt. Met zijn studententeam CORE werkt hij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, zoals het omzetten van afval naar bruikbare grondstoffen. Deze oplossingsgerichte denkwijze levert hem de Rabobank Duurzame Innovatieprijs 2022 op! Een prestigieuze prijs, toegekend aan ontwikkelaars van innovaties die écht een verschil maken. Samen met zijn team mocht Dirk deze prijs in ontvangst nemen. Met de bijbehorende geldprijs kunnen zij de ideeën verder ontwikkelen.

Dirk is captain van het studententeam CORE, dat zich bezighoudt met circulaire economie en duurzaamheid. Ook levert hij als Minister van Innovatie een belangrijke bijdrage binnen het Studentenkabinet. Mede door zijn autisme heeft Dirk een eigen kijk op dingen, en hij weet dit ten volle te benutten. Dirk kan ook samen met zijn vader Gabby een presentatie verzorgen. Met hun unieke dynamiek vertellen zij over de mogelijkheden om door innovatie en assetmanagement duurzaamheid nu al te implementeren in een bedrijf.

Door zijn persoonlijke visie op ondernemen, duurzaamheid en klimaatverandering heeft Dirk van Meer een plek bemachtigd in de Top 500 Digital Minds. Dit zijn de beste 500 digitale talenten van Nederland onder 26 jaar. Deze notering bevestigt dat Dirk van Meer een veelzijdig talent is, waarvan we zeker nog veel zullen horen.

Heeft u interesse in een bijeenkomst voor uw relaties of medewerkers met Dirk van Meer als spreker? Dan kunt u contact opnemen met de TeeuwenGroep!

Thema’s:
- De kansen op de markt door klimaatverandering
- Circulaire economie
- Autisme
- Duurzaamheid
- Voetbal en management
- Leiderschap op gevoel
- Pitchen met passie

Video met Dirk van Meer

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram