Dirk van Meer

De kansen op de markt door klimaatverandering

Dirk van Meer als spreker boeken.

Enthousiast, jong, gepassioneerd, energie. Enkele woorden die een presentatie van Dirk samenvatten, zodra hij mag spreken over een van zijn vele passies zijn de lichtjes in zijn ogen niet meer weg te denken. Middels interactieve presentaties en persoonlijke anekdotes neemt Dirk u mee op reis.

Wie is Dirk van Meer?

Enthousiast, jong, gepassioneerd, energie. Enkele woorden die een presentatie van Dirk samenvatten, zodra hij mag spreken over een van zijn vele passies zijn de lichtjes in zijn ogen niet meer weg te denken. Middels interactieve presentaties en persoonlijke anekdotes neemt Dirk u mee op reis.

Dirk van Meer, afgestudeerd als Master Scheikundige Technologie te Eindhoven staat als CEO van start-up Team CORE middenin de innovatie. Als kleine jongen droomde hij al van de toekomst en nu mag hij hem zelf schrijven. Vanuit zijn passie voor circulariteit en duurzaamheid kan hij u van alles vertellen over het welke kansen er ontstaan door de klimaat opwarming en welke rol studenten kunnen spelen om uw organisatie te helpen deze kansen te pakken.

Als team oprichter van studenten Team CORE, waarin onderzoek wordt gedaan naar het verwerken van moeilijk-tot-niet-verwerkbare afvalstromen, heeft Dirk al de nodige ervaring opgedaan op het gebied van circulair denken. Afval uit verontreinigde grond, batterijen en printplaten wordt omgezet in metalen die als ze bijvoorbeeld verwerkt worden in een wegdek of gebouwen CO2 absorbeert. Op basis wordt van het idee van Dirk momenteel een fabriek gepland in Moerdijk die in 2023 productie klaar zal zijn. Dirk is niet alleen de innovator maar ook actief in het opstarten van de productie. Hij is een echte entrepreneur die innoveert en daadwerkelijk produceert.

Maar ook op compleet andere velden is Dirk een graag geziene spreker, als autist tussen de normale mensen kan hij u van alles vertellen over hoe om te gaan met de ‘Normale Mens’. Als schrijver van het boek Door de ogen van een autist vertelt hij u graag waarom uw organisatie profijt kan hebben van meer autisme, de kansen van autisme voor de maatschappij en hoe u de autist beter kunt begrijpen en hij/zij u.

In 2021 trad Dirk van Meer toe tot het studentenkabinet als minister van innovatie.

In zijn presentatie neemt Dirk u mee op reis, u bepaald zelf hoelang we weg blijven, of het nou een half uur duurzaam denken is, een dag over hoe voetbal het beste is wat u als bedrijf kan overkomen of een uur autistisch redeneren. Ook kan hij boeiend vertellen over welke voorspelbare wonderen ontstaan indien je studenten de ruimte geeft om innovatief te zijn.

Thema’s:
- De kansen op de markt door klimaatverandering
- Circulaire economie
- Autisme
- Duurzaamheid
- Voetbal en management
- Leiderschap op gevoel
- Pitchen met passie

Video met Dirk van Meer

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Bezoekadres:
Werkmansbeemd 8F
4907 EW Oosterhout NB

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram