Spreker: Edmond Öfner

Op naar de top

Edmond Öfner
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Nemen we het woord ‘top’ in de ruimste zin van het woord, dan zal het in de praktijk niet veel uitmaken welke top we willen bereiken: de top van de Mount Everest of de top binnen het bedrijfsleven. Passie, een goede strategie en doorzettingsvermogen zijn bij beide even noodzakelijk.

Edmond Öfner, de eerste Nederlander die de top van de Mount Everest bedwong én de Noordpool bereikte, legt metaforen tussen succesvol teamwork tijdens expedities en in het bedrijfsleven. Wanneer zijn mensen bestand om onder grote fysieke en mentale druk optimaal te kunnen presteren? Er zijn vier belangrijke niveaus die bij persoonlijke ontwikkeling van belang zijn. Deze ontwikkelniveaus noemt men ook wel de vier menselijke intelligenties: FQ: Fysiek, het lichaam; IQ: Mentaal, het hoofd; EQ: Sociaal/emotioneel, het hart; SQ: Spiritueel intelligentie, de ziel. Deze niveaus beïnvloeden elkaar direct. Bij onbalans in een van de niveaus zal dat meteen merkbaar zijn in de andere niveaus.

Edmond Öfner begeleidt u op weg naar een fitter en energieker leven en maakt daarbij gebruik van zijn ervaringen als avonturier. Hij laat zien dat iedereen een goede balans in werk en leven kan bereiken.

Een presentatie met spectaculaire beelden op grootbeeldscherm, gepresenteerd door een pionier én rasverteller!

Thema’s:

- Op naar de top
- Klimaatveranderingen
- Duurzame Markteconomie, een realistisch toekomstperspectief
- De 7 wegen voor effectief leiderschap
- Op het juiste moment pieken