Spreker: Else Kramer

Visuele Revolutie

Else Kramer
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

We delen als mensheid momenteel meer dan 1,8 miljard foto’s per dag. Onze communicatie is volledig aan het verschuiven van tekst naar beeld. Over de impact van deze Visuele Revolutie spreekt fotosoof en visueel marketeer Else Kramer. Van selfies en user generated content, tot visual storytelling op sociale media, synchroonkijken en fotoliegen.
Else laat niet alleen zien wat de uitdagingen zijn van die visuele revolutie, maar ook hoe je de kracht van beeld praktisch kunt inzetten in en voor je eigen organisatie. Bijvoorbeeld op het gebied van marketing, klantcommunicatie, merkpositionering of het engageren van medewerkers. Ze is een energieke en inspirerende spreker die het publiek activeert en ze direct de kracht van effectieve visuele communicatie en smartphone fotografie laat ervaren.

Na haar studie filosofie aan King’s College London heeft Else jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. In 2006 maakte ze de overstap naar professionele fotografie. Ze werd al snel trendsetter door als eerste in Nederland social media portretsessies en cursussen smartphone fotografie aan te bieden. Ook creëerde zij succesvolle online fotografie-projecten waar duizenden mensen aan deelnamen.

Tegenwoordig adviseert Else bedrijven en organisaties hoe ze slim gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden en kansen die de visuele revolutie biedt. Daarnaast geeft ze in-company trainingen in (smartphone) fotografie, social media gebruik en visuele marketing. Else mag onder andere Unilever, de TU Delft, het Erasmus MC, Van Oord, Hunkemöller en de Persgroep tot haar klanten rekenen.

Else is regelmatig in de media te zien en te horen als expert op het gebied van smartphone fotografie, user generated content en visuele marketing. Momenteel schrijft zij haar eerste boek, een ‘Handleiding voor de Visuele Revolutie’.

Thema’s:

- Is jouw bedrijf klaar voor de Visuele Revoutie?
- Visual storytelling