Esther Korteweg

Online Mindful Walk. Energie, Focus en Ontspanning

Esther Korteweg als spreker boeken.

Wie is Esther Korteweg?

Esther Korteweg neemt je mee op een 60 minuten durende online mindful walk. Dit is een combinatie van wandelen, ademtechnieken en mindfulness. Het is een mooie start, een fijne break of een ontspannen afsluiting van een werkdag. Ieder tijdstip van de dag is het juiste moment om de deur uit te stappen voor een mindful walk. Samen met je collega’s en de mindful walk instructeur naar buiten waarbij  iedereen loopt in zijn of haar woonplaats. Iedereen loopt individueel en toch online met  elkaar verbonden. Na een online introductie, start de wandeling en ga je met elkaar op pad. Tijdens de wandeling gaat de telefoon in de jas en blijven de “airpods” aan. Je krijgt oefeningen die je meteen toepast en zo ervaar en voel je het effect. Praktisch en effectief én de ervaring neem je mee in je werk en dagelijks leven. Na de online Mindful Walk vindt een korte nabespreking plaats waarna je met meer energie en een heldere focus aan het werk gaat. Mindful walk is wandelen op een ontspannen én effectieve manier. Een manier van bewegen met aandacht voor bewustwording, aandacht voor de adem en bovendien met plezier. Het zorgt ervoor dat je uit de gewoonte van haast en doorgaan wordt gehaald om meer stil te staan in het moment. Een Mindful Wallk is aandacht. Aandacht voor het team, aandacht voor de collega’s en vooral de aandacht dat ieder individu aan zichzelf mag geven. Er bestaat geen groter cadeau om hiervoor de tijd te nemen. Aandacht werkt.

Met haar jarenlange werkervaring in corporate organisaties kent Esther Korteweg als geen ander de valkuilen die schuilen achter succesvol zijn. Ze weet hoe ingewikkeld het is om jezelf wat meer tijd te gunnen om even op adem te komen. Het makkelijkste is om jezelf te laten leiden door de hectiek van de dag met meetings, actielijstjes, volle agenda’s en deadlines. Met haar online Mindful Walk nodigt Esther je uit om alles uit je handen te laten vallen en jezelf te laten leiden door bijvoorbeeld de adem en je zintuigen tijdens een wandeling. Je ontvangt tip en technieken die je meteen kunt integreren in de dagelijks leven. Het resultaat is meer energie en minder stress en ontspanning.

De mindful walk kan worden afgesloten met een sportquiz.

Sportquiz

Anekdotes, humor en unieke beelden uit de sporthistorie.

Je wordt verrast door een rondreis door onze rijke sporthistorie en kunt tevens genieten van het spelen van een sportquiz. Legendarische sporthelden uit heden en verleden zie je schitteren zoals Frenkie de Jong, Mathieu van der Poel, Lieke Martens en Max Verstappen. Verder kan er een maatwerk sportquiz gemaakt worden die bijvoorbeeld gericht is op het EK-voetbal of de Olympische Spelen.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram