Fred Matser

Ex-real estate developer, humanitarian & Philanthropist

Fred Matser als spreker boeken.

Fred Matser is professioneel filantroop. Hij verkeert op voet van vriendschap met beroemde mensen als Deepak Chopra, Michael Gorbatsjov, Jane Goodall, Carolyn Myss en Irene van Lippe-Biesterfeld. Hij is een authentieke en innovatieve denker en doener met een brede visie. Met Fred krijg je geen afgebakend onderwerp voorgeschoteld. Hij is als een minister zonder portefeuille die gaat voor het grote geheel. Hij deelt zijn geestesgoed langs eilanden van economie, filosofie, wetenschap en spiritualiteit. Daar waar alles samenkomt, is in het hart. Hij inspireert, verschuift denkkaders, raakt en verrast.

Wie is Fred Matser?

Fred Matser (1945) stapte met 19 jaar in zijn vaders vastgoedprojectontwikkelingsbedrijf Johan Matser BV. Op zijn 23ste was hij directeur van deze florerende onderneming. Hij ontwikkelde vele gebouwen, waaronder voetbalstadion Galgenwaard en ‘Hilvertshof’; één van de eerste grote overdekte winkelcentra van Nederland. In 1983 stapte hij uit het snelle zakenleven en trok hij met zijn gezin naar Zwitserland, waar hij als vrijwilliger voor het Rode Kruis een wereldwijd programma opzette voor de bestrijding van kindersterfte. Een aantal indringende transcendente ervaringen lieten hem de verbinding met de bron, de oneindigheid, ervaren. Sinds 1983 wijdt hij zich met tomeloze energie aan zijn doel: een gelukkigere, gezondere en duurzame wereld. Als beroepsfilantroop (co)financierde hij meer dan 1.000 projecten in 55 landen. Hij trekt zich het lot aan van wezen in Oekraïne, financiert microkredieten, initieert vredesprojecten en investeert in projecten met impact voor de samenleving. In zijn boek ‘Rediscover Your Heart’ met een voorwoord van Michael Gorbatsjov en een nawoord van Deepak Chopra, zet hij zijn levensverhaal en zijn geestesgoed uiteen. Zijn presentaties zijn met name gericht op groepen die graag een inspirerend verhaal horen maar tevens in discussie willen gaan om hun eigen denkkaders te verschuiven. Daarnaast zijn de bijeenkomsten voor kleine groepen: Bij Fred aan de keukentafel een manier om op een ontspannen wijze je (zaken) leven nieuwe impulsen te geven.

Daarbij komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:

- Leer vertrouwen op je hart en intuitie.
- Is het leven toeval of is het voorbestemd?
- Ontdek je innerlijke natuur.

Fred Matser: "Als ik niet denk gebeurt het"

 

Video met Fred Matser

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram