Fred Sengers

China van de 21ste eeuw

Fred Sengers als spreker boeken.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Fred Sengers?

China heeft de afgelopen 40 jaar een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Het land is tegenwoordig de tweede economie ter wereld en speelt een steeds prominentere rol op het wereldtoneel. Honderden miljoenen Chinese toeristen, studenten, ondernemers en werknemers zwermen uit over de wereld. Of we het nu willen of niet, we krijgen allemaal met de opkomst van China te maken. Toch is de kennis van dit fascinerende land bij velen nog beperkt.
Chinadeskundige Fred Sengers geeft in zijn presentaties een inzichtvolle introductie over het moderne China en schetst de gevolgen die China's razendsnelle opkomst heeft voor zijn inwoners zelf, maar ook voor de rest van de wereld.

Fred Sengers (1968, Haarlem) heeft een achtergrond in de journalistiek. Hij werkte voor dagbladen (Leidsch Dagblad, NRC Handelsblad), tijdschriften (Nieuwe Revu, Elsevier) en radio en tv (Goedemorgen Nederland, Reporter). In 2012 besloot hij zich helemaal te richten op het onderwerp China. Op zijn site Blogaap deelt hij de belangrijkste ontwikkelingen en trends. Ook publiceerde hij een boek: Reis door China in 48 Dagen.

Sengers is een graag geziene gast bij radio- en tv-programma’s om het nieuws uit en over China te duiden. Verder spreekt hij regelmatig op congressen en seminars over het China van de 21ste eeuw.
Momenteel werk hij aan een boek over de kansen en bedreigingen van China’s opkomst voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Video met Fred Sengers

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram