Freek Peters

Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap

Freek Peters als spreker boeken.

Wie is Freek Peters?

Freek Peters werkt als organisatiepsycholoog en organisatieadviseur bij verschillende organisaties. Hij is gespecialiseerd in het aansturen, ontwikkelen en beoordelen van management. Zoals hij zelf citeert “ik blijf steeds weer gefascineerd door de enorme effecten die de menselijke factor met zich meebrengt in het functioneren van organisaties”. Naast zijn werk als hoogleraar is hij al ruim 30 jaar adviseur bij de Galan Groep in Baarn.

In 2011 promoveerde hij op het vraagstuk hedendaagse leiderschapseffectiviteit met betrekking tot strategische opgave van een organisatie. Freek is sinds 2014 hoogleraar Contextueel Leiderschap aan Tilburg University, waar hij zich richt op de toekomst van leiderschap en wat dit betekent voor het hier en nu.

Zijn oratie, ‘Next Generation 2025, Besturing en leiderschap in een Complexe Wereld’ kreeg veel media-aandacht en zijn artikel "We don't need another hero" was een veelbesproken onderwerp wat mensen aan het denken zetten over moderne leiderschapskwaliteiten. In 2020 verscheen ‘Face the Future, Leadership Skills for the Next Generation’ een prentenboek over de transitie van klassiek naar toekomstig leiderschap vanuit zes dimensies.

Kortom, Freek is iemand met veel ervaring binnen het vak leiderschap, hij weet als geen ander hoe je moet schakelen in deze snel veranderende tijd. Zijn motto luidt dan ook: “nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap”.

Thema:

- Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Bezoekadres:
Werkmansbeemd 8F
4907 EW Oosterhout NB

Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram