Freek Peters

Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap

Freek Peters als spreker boeken.

Tijdens zijn presentatie legt Freek Peters in heldere bewoordingen uit hoe een organisatie mee kan bewegen in veranderende tijden.

Wie is Freek Peters?

Freek Peters is gespecialiseerd in het aansturen, ontwikkelen en beoordelen van management. Zoals hij zelf zegt: “Ik blijf steeds weer gefascineerd door de enorme effecten die de menselijke factor met zich meebrengt in het functioneren van organisaties.”

Freek werkt als organisatiepsycholoog en adviseur bij verschillende organisaties. Al ruim dertig jaar is hij als adviseur verbonden aan de Galan Groep in Baarn. Daarnaast is hij hoogleraar Contextueel Leiderschap aan de Tilburg University, waar hij zich richt op de toekomst van leiderschap en de betekenis hiervan voor het hier en nu.

Zijn oratie “Next Generation 2025, Besturing en leiderschap in een complexe wereld” kreeg veel aandacht in de media. Ook zijn artikel “We don’t need another hero” over moderne leiderschapskwaliteiten was een veelbesproken onderwerp. In 2020 verscheen van zijn hand “Face the future, Leadership skills for the next generation”, een prentenboek over de transitie van klassiek naar toekomstig leiderschap vanuit zes dimensies.

Freek Peters weet door zijn ervaring binnen het vak Leiderschap als geen ander hoe je moet schakelen in deze snel veranderende tijd. Zijn motto luidt dan ook: “Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap.”

Thema:

- Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram