Spreker: Geert Kimpen

Maak goud van je bedrijf

Geert Kimpen
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Van de ene op de andere dag verruilde Geert Kimpen zijn hectische bestaan als theatermaker voor de rust van de schrijftafel. Zijn debuutroman De Kabbalist was meteen raak, en is inmiddels 30 keer herdrukt in Nederland en verschenen in 15 talen. Ook met zijn twee daarop volgende romans De Geheime Newton en Rachel, of het mysterie van de liefde bestendigde Geert Kimpen zijn schrijverschap en bouwde een groot, trouw en eigenzinnig publiek op. Ook verschenen van hem de boeken Maak goud van je leven en Stap voor stap van wens naar werkelijkheid.

Daarnaast ontwikkelde de Vlaming Geert Kimpen zich als veelgevraagd spreker. Hij inspireert zijn verhaal op zowel de Joodse Kaballa als de Kamasutra, waarin hij parallellen herkent. Daarbij geeft hij aanbevelingen en aandachtspunten, die u kunt gebruiken om wegwijs te worden in het grootste mysterie van de menselijke natuur: het vermogen om lief te hebben.

Geert is een zeer inspirerend en humoristisch spreker die geen blad voor de mond neemt en zijn publiek betrekt bij zijn verhaal. Of hij nou voor miljonairs, medisch personeel of het management van een schoonmaakbedrijf spreekt, zijn publiek verlaat altijd enthousiast en gemotiveerd de zaal. Ze putten er allemaal onmiddellijke veerkracht uit om van hun leven nóg meer goud te maken. En voor minder goud doet Geert Kimpen het niet!

Thema’s:

- Maak goud van je bedrijf
- Maak goud van je team
- De wetten van creatie