Geert Kimpen

Maak goud van je bedrijf

Wie is Geert Kimpen?

Van de ene op de andere dag verruilde Geert Kimpen zijn hectische bestaan als theatermaker voor de rust van de schrijftafel. Zijn debuutroman De Kabbalist was meteen raak, en is inmiddels 30 keer herdrukt in Nederland en verschenen in 15 talen. Ook met zijn twee daarop volgende romans De Geheime Newton en Rachel, of het mysterie van de liefde bestendigde Geert Kimpen zijn schrijverschap en bouwde een groot, trouw en eigenzinnig publiek op. Ook verschenen van hem de boeken Maak goud van je leven en Stap voor stap van wens naar werkelijkheid.

Daarnaast ontwikkelde de Vlaming Geert Kimpen zich als veelgevraagd spreker. Hij inspireert zijn verhaal op zowel de Joodse Kaballa als de Kamasutra, waarin hij parallellen herkent. Daarbij geeft hij aanbevelingen en aandachtspunten, die u kunt gebruiken om wegwijs te worden in het grootste mysterie van de menselijke natuur: het vermogen om lief te hebben.

Geert is een zeer inspirerend en humoristisch spreker die geen blad voor de mond neemt en zijn publiek betrekt bij zijn verhaal. Of hij nou voor miljonairs, medisch personeel of het management van een schoonmaakbedrijf spreekt, zijn publiek verlaat altijd enthousiast en gemotiveerd de zaal. Ze putten er allemaal onmiddellijke veerkracht uit om van hun leven nóg meer goud te maken. En voor minder goud doet Geert Kimpen het niet!

Thema’s:

- Maak goud van je bedrijf
- Maak goud van je team
- De wetten van creatie

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram