Spreker: Geert Kloppenburg

Ondernemerschap en innovatie.

Geert Kloppenburg
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Nationaal en internationaal is Geert Kloppenburg werkzaam als spreker, debatleider of dagvoorzitter. Door middel van humor en interactie met de zaal, vertelt Geert een persoonlijk verhaal. Dit verhaal is nooit hetzelfde maar toegespitst op zijn publiek. Geert spreekt veel voor (startende) ondernemers en idealisten met doorzettingsvermogen.

Door zijn ruime ervaring van bijna 15 jaar in mobiliteit met verschillende bedrijven en vanuit verschillende rollen zoals ondernemer en NGO kan hij als geen ander schakelen tussen de verschillende stakeholders. Hierbij kan hij ook op een heel natuurlijke manier de discussie met de zaal activeren als dagvoorzitter.

Deze lezing gaat over de obstakels waar Geert tegenaan liep en loopt om zijn dromen te realiseren, maar vooral ook hoe en waarom hij deze overwon. De anekdotes spitst hij toe op uw publiek/organisatie. Met concrete voorbeelden vertelt Geert vervolgens hoe men tot ondernemen en innovatie kan komen (nieuwe dingen doen). Het is zijn doel om het publiek op een luchtige wijze te inspireren en te adviseren.
Zijn verhaal gaat niet alleen over de innovaties an sich, maar hoe je deze van de grond krijgt binnen een bedrijf, gemeente, stad, regio of als start up.
Het is een interactief en positief verhaal waarin Geert concreet adviseert en gebruik maak van animaties.

Zijn eerste boek de Tuk Tuk Company deel I The last mile is nu te koop.

Geert geeft ook workshops. In zijn workshops over innovatie en mobiliteit geeft Geert concrete oplossingen wil hij de bereikbaarheid en de leefbaarheid in de metropoolgebieden verbeteren door ervoor te zorgen dat mensen schoner, goedkoper en sneller van a naar b kunnen reizen. Om dit te bewerkstelligen geeft hij ook strategisch advies in binnen- en buitenland en aan lokale en nationale overheden, vervoersmaatschappijen. Geert helpt ondernemingen om hun product in de markt te zetten. Mits dit product bijdraagt aan een betere leefbaarheid.

Maak uw eigen Podcast!

Wat is een podcast? Een podcast (spreek uit: potkast) is een soort on demand radioprogramma. Het is als audiobestand te vinden op internet en je kunt het op je computer of smartphone beluisteren waar en wanneer je maar wilt .In veel podcasts zijn twee of meer mensen met elkaar in gesprek. Maar een podcast kan ook een monoloog zijn. In vele vormen kun je podcasts vinden en Geert maakt deze voor onder andere BNR.

Geert kan een in house podcast opname verzorgen. Interesse neem dan contact met ons op voor de details.