Gert van ‘t Hof

Sportquizpresentator

Gert van ‘t Hof als spreker boeken.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Gert van ‘t Hof?

Gert van ’t Hof volgde zijn studie aan de School voor Journalistiek (SvJ) waar hij in 1996 cum laude op afstudeerde op zowel radio als televisie. Gert begon zijn presentatieloopbaan in de jaren negentig bij Radio Rijnmond, de regionale omroep voor Zuid-Holland-zuid. In 2001 werd hij bij TV Rijnmond één van de presentatoren van het nieuws. Verder presenteerde hij sindsdien grote evenementen zoals de Rotterdam Marathon, een grote première in het Luxor Theater, Feyenoord in de finale van de UEFA Cup. Als programmamaker heeft hij diverse programma’s bedacht en gepresenteerd.

In 2005 begon hij zijn eigen televisie-productiebedrijf ‘Voor de Buis’ en gaf zijn vaste dienstverband bij TV Rijnmond op. Vanaf dat moment maakte hij met ‘Voor de buis’programma’s voor RTV Rijnmond, Omroep West en Omroep Zeeland.

Gert van ’t Hof bedacht zich jaren geleden toen hij naar de School voor de Journalistiek ging dat hij presentator van Studio Sport wilde worden. Deze droom is uitgekomen. Sinds 1 augustus 2013 werkt hij vier dagen per week als vaste presentator van Studio Sport. Zijn nieuwe programma Studio Tour, met live uitzendingen van de etappes tijdens de Tour de France 2015, trok gemiddeld 860.000 kijkers. 

Als bevlogen en vertrouwde presentator laat Gert u genieten van unieke momenten met vele nostalgische beelden uit de sporthistorie. 

Daarnaast is Gert een dynamisch dagvoorzitter. 

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram