Han Leenhouts

Pitchen, waarom moet ik met jou zakendoen?

Han Leenhouts als spreker boeken.

Mensen overtuigen van een goed idee of beter nog de juiste en goede ideeën uit mensen krijgen is een onderwerp wat Han steeds mee overbrengt op groepen. En zeker na de meer “ Virtuele “ recente geschiedenis is oprechtheid belangrijker dan ooit. Want niet meer fysiek ontmoeten betekent niet dat we geen zaken meer willen doen. Dus hoe doe je dat Online, via een app of andere digitale hulpmiddelen. Het einddoel is nog steeds hetzelfde…..de weg ernaartoe is uitgebreid.

Wie is Han Leenhouts?

Oprechte aandacht en interesse kan overal gewekt worden als je maar weet welke weg je boodschap aflegt. En je realiseert in welke vorm en op welk moment deze genuttigd wordt. Geen rocket science en daarom soms o zo lastig. Maar doe je het goed zet je de concurrentie ook meteen op achterstand.

Leenhouts kan zich snel in elke klant specifieke situatie inlezen/inleven waardoor geen enkele voordracht een kopie is van de vorige.

Is het oude weg? Nee hoor “back to live staat al het andere nog overeind.

Pitchen is kort vertellen wat je bedrijf doet op een wijze die ook meteen indruk maakt en zorgt voor een vervolg na dit eerste contact. Pitchen maakt netwerken pas echt effectief. Een goede pitch is niet eenvoudig en vereist een goede voorbereiding en is een kwestie van gewoon oefening. Het is wel heel leuk als het lukt en je aan je gesprekspartner ziet dat hij direct aanhaakt en dat je ook direct in zijn wereld zit.

In een korte, zeer interactieve workshop, legt Han Leenhouts de basics uit en ga je ook direct aan de slag met de geboden kennis en vaardigheden. De finale is een korte Pitchwedstrijd waarbij de winnaar de titel krijgt: Pitcher van de dag.

Ga je binnenkort op de beurs staan met je bedrijf, dan haal je Han Leenhouts binnen en laat je jouw ploeg op indringende, confronterende wijze inspireren om zich in te leven in de bezoeker en zo via zijn of haar drijfveren tot de beste stand performance te komen.

Thema’s: 

  • Pitchen
  • Hoe kun je het optimale resultaat uit een vakbeurs halen?
  • Verkopen of adviseren?
  • Netwerken is “net werken”, maar dan leuker en sneller
  • Digitaal maar dan zo goed als echt
  • Laat de chatbot voor je werken als je beste collega

Video met Han Leenhouts

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram