Hans Goedkoop

Hans Goedkoop als spreker boeken.

In zijn presentaties weet Hans Goedkoop de perfecte combinatie te leggen tussen geschiedenis en actualiteit. Met veel passie vertelt hij over historische onderwerpen en personen en legt hij mooie paralellen met de huidige tijd.

Wie is Hans Goedkoop?

Hans Goedkoop is historicus, presentator en schrijver. In 1996 studeerde hij cum laude af als historicus op de biografie van Herman Heijermans, met de titel Geluk. Met dit boek won hij diverse prijzen. Op televisie presenteerde hij bijna twintig jaar lang het wekelijkse geschiedenisprogramma Andere Tijden. Ook was hij presentator van historische documentaireseries als De gouden eeuw, de ijzeren eeuw en de 7-delige serie 80 jaar oorlog, over de 80-jarige oorlog en de Nederlandse opstand. Hans heeft een groot talent om geschiedenis ‘levend’ te maken.

Ook schrijft hij boekrecensies voor het NRC Handelsblad.

Hans Goedkoop heeft een fascinatie voor de eerste columniste van Nederland, Renate Rubinstein. In zijn boek Iedereen was er schetst hij een portret van deze schrijfster op haar hoogtepunt. Hij werkt al jaren aan een biografie over Renate Rubinstein. In 2022 kwam de deelbiografie Vaderskind uit, een meeslepend boek over haar jeugdjaren.

In 2022 hield Hans een rede op de 4-mei bijeenkomst, getiteld Wat niet mag, over het recht, de beschaving, het kompas voor goed en kwaad, de banaliteit van het kwaad en routines die zich voordoen als het recht, maar net de geest daarvan ontberen.

Thema:
- Van andere tijden naar de huidige tijd

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram