Hans Steenbergen

Trends in Food

Hans Steenbergen als spreker boeken.

Wie is Hans Steenbergen?

Hans Steenbergen is trendwatcher, journalist, columnist, veelgevraagd presentator en moderator van congressen. Sinds maart 2009 is Hans Steenbergen co- founder en hoofdredacteur van Food Inspiration Magazine - het eerste digitale magazine voor foodprofessionals ter wereld. Op 21 april 2010 is hij door een vakjury uitgeroepen tot ‘best specialist trendwatcher of the year, in de categorie food’. Op 30 januari 2011 is Food Inspiration Magazine door het gezaghebbende Nederlands Uitgeversverbond uitgeroepen tot het beste B2B magazine van Nederland. Hans heeft tal van seminars, congressen & workshops geleid waarin hij zijn kennis over foodtrends deelt. Een van de opvallende kenmerken is dat hij foodtrends koppelt aan tal van maatschappelijke, demografische en technologische ontwikkelingen. In de wandelgangen wordt hij wel de ‘foodservice-filosoof’ genoemd. Hans is als Neerlandicus afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij trad, na werkzaam te zijn geweest als redacteur bij de Wereldomroep en het NOS- journaal, in 1993 in dienst bij Misset Horeca, onderdeel van uitgeversconcern Reed Elsevier. Hij is 11 jaar hoofdredacteur geweest van de hospitality titels Misset Horeca, Misset Hotel, MIsset Restaurant, Misset Café, Misset Catering en de website missethoreca.nl.

Hans heeft duizenden ondernemers en managers geïnterviewd in binnen en buitenland en evenzovele food& en hospitalityconcepten bezocht. Met collega- trendwatcher Arjan de Boer heeft hij recentelijk trendsafari’s gemaakt naar Berlijn, Hamburg, Londen, Parijs, Brussel, Antwerpen, Madrid, Istanbul, Kopenhagen, New York, Singapore, Hoc Chi Minh City, Vancouver, Seattle, Las Vegas. Hij adviseert multinationale foodservicebedrijven over onderwerpen als innovatie, communicatie en duurzaamheid. Food Inspiration Magazine is in 2011 gestart in België met een Vlaams/Franse editie (//foodinspiration.be/ magazines/). In 2013 is de wereldwijde Engelstalige editie van Food Inspiration Magazine gelanceerd. In 2008 heeft Hans het boekje “De gelukkigste manager” op de markt gebracht. Dat is een persoonlijk verslag van een zoektocht naar geluk in werk. In 2009, 2010 en 2011 heeft het team van Food Inspiration jaarlijks het Food Inspiration Jaarboek gepubliceerd – de trendbijbel voor de foodserviceindustrie. In 2012 is de Food Inspiration Talent Day genomineerd voor de Horecava Innovation Award. In 2012 is Hans opnieuw genomineerd voor Best Specialist Trendwatcher of The Year, categorie Food.

Thema:

- Trends in Food

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram