Hans Steenbergen

Trends in Food

Hans Steenbergen als spreker boeken.

Wie is Hans Steenbergen?

Hans Steenbergen is trendwatcher, journalist, columnist, veelgevraagd presentator en moderator van congressen. Hij is als Neerlandicus afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na werkzaam te zijn geweest als redacteur bij de Wereldomroep en het NOS journaal, kwam hij in dienst bij Misset Horeca, onderdeel van het uitgeversconcern Reed Elsevier. Hij was hier elf jaar hoofdredacteur.

Sinds 2009 is Hans Steenbergen hoofdredacteur van het Food Inspiration Magazine, dat hij mede heeft opgericht. Food Inspiration Magazine is het eerste digitale magazine voor foodprofessionals over de gehele wereld. Hans is in 2010 uitgeroepen tot best specialist trendwatcher of the year in the category food. Zijn opvallendste kenmerk is wel, dat hij foodtrends koppelt aan tal van maatschappelijke, demografische en technologische ontwikkelingen.

Hans Steenbergen leidt seminars, congressen en workshops waarin hij zijn kennis over foodtrends deelt. Ook heeft hij duizenden ondernemers en managers geïnterviewd in binnen- en buitenland en alle mogelijke food- en hospitalityconcepten bezocht. Met collega-trendwatcher Arjan de Boer heeft hij diverse trendsafari’s gemaakt over de hele wereld. In zijn boek De gelukkigste manager schrijft Hans een persoonlijk verslag over de zoektocht naar geluk in werk.

Momenteel is Hans adviseur voor multinationale foodservicebedrijven over onderwerpen als innovatie, communicatie en duurzaamheid.

Thema:

- Trends in Food

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram