Harry Starren

Echt leiderschap: Oprechte liefde voor handwerk en vakwerk

Harry Starren als spreker boeken.

Harry Starren studeerde Geschiedenis in Utrecht en Politicologie/Bestuurskunde in Amsterdam. Vervolgens postdoctorale deeltijdopleidingen in Boston (Harvard), Baltimore (University of Maryland) en Madrid (instituto de empresa).

Wie is Harry Starren?

Harry werkte lange tijd in de horeca en was enkele jaren gids in Parijs. Hij was student-assistent aan de universiteit van Utrecht en docent aan de universiteit van Amsterdam, hij gaf Geschiedenis aan een middelbare school in Rotterdam, was directeur van de stichting voor Bestuurskundig Onderzoek en Advies (BOA/S) en hij was directeur van het Postacademisch Onderwijs (PAO) Bedrijfs-en Bestuurswetenschappen in Utrecht. Vervolgens was hij gedurende ruim vijftien jaar tot 2012 algemeen directeur van De Baak.

Na de Baak werd hij voorzitter van de Federatie Nederlandse creatieve industrie (FDCI) en decaan van de Nederlandse School. Thans is hij directeur van Ithaca International, zijn eigen onderneming. Hij begeleidt vanuit deze onderneming besturen en bestuurders.

Daarnaast is hij Voorzitter van de Vrije Hogeschool in Driebergen, lid van het bestuur van de Internationale School voor ijsbegeerte in Leusden en lid van de Raad van Toezicht van de toneelvakschool in Rotterdam. Hij is voorts voorzitter van Rijnconsult en van de VERA Group for health and Education.

Harry publiceerde op het gebied van management en organisatie drie boeken: ‘Grootmeesters in Management’, ‘De 21 geboden van modern leiderschap’ en ‘Think Like a Manager, Don’t Act Like One’. Hij schreef columnist voor o.a. dagblad De Pers en voor het Financiele Dagblad en maakte programma’s voor Het Gesprek en TELEAC. Thans is hij columnist bij De Optimist en bij M&C, platform voor organisatieprofessionals. Hij interviewt voor Café Weltschmerz (een You Tube Kanaal) en voor People Power Radio.

Harry Starren is vader van twee kinderen, een dochter en een zoon. Hij woont en werkt in Amsterdam en Nice.

Video met Harry Starren

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram