Spreker: Heleen Dura-van Oord

Zakenvrouw van het jaar 2013

Heleen Dura-van Oord
Prijs indicatie: Op aanvraag
Vrijblijvende offerte

Heleen Dura-van Oord, zakenvrouw van het jaar 2013, richtte in 2001 DQ&A Media Group op. DQ&A begon als een specialist voor ad serving technologie en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal digitaal marketing bedrijf. Daarnaast is zij medeoprichtster en partner bij investeerdersmaatschappij Peak Capital. Peak Capital richt zich op de technologie-, media- en communicatiesector. Investeringen worden niet vanuit een bancair perspectief, maar veel meer vanuit een ondernemersperspectief benaderd.

Heleen was betrokken bij de oprichting van de Leading Online Entrepreneur of the Year Awards (LOEY) en Online Tuesday, het event voor de online-industrie in Nederland. Verder is zij investeerder in het eVA Africa fund en Hummingbird Ventures en lid van de Raad van Commissarissen van Catawiki. Heleen is tevens lid van de jury voor Accenture Innovations Awards en bestuurslid bij de stichting Jong Ondernemen. Deze stichting heeft tot doel het bevorderen van de ondernemersgeest van jonge mensen in Nederland. Tevens is Heleen lid van de adviesraad van het IAB Nederland en is zij voor Rockstart en StartUp Bootcamp actief als mentor voor ondernemers.

Heleen Dura-van Oord gelooft dat de digitale media industrie veel kansen biedt voor ondernemers. Heleen is een veel gevraagd spreker en spreekt over haar ondernemerservaringen en het stimuleren van ondernemerschap in Nederland.