Helga van Leur

Duurzaam Wonen

Helga van Leur als spreker boeken.

Aangezien noch het leven, noch het weer elke dag hetzelfde is, is ook Helga’s bijdrage elke keer anders. De presentatie wordt afgestemd op de opdrachtgever, waarbij de onderwerpen duurzaam wonen, duurzaam ondernemen en duurzaam gedrag het meest worden aangevraagd. De lezingen van Helga van Leur zijn leerzaam, inspirerend en entertainend. Daarnaast is Helga een veelgevraagd dagvoorzitter met een spontane en alerte stijl.

Wie is Helga van Leur?

Helga van Leur is vooral bekend vanwege haar ontspannen en spontane weerpresentaties op RTL radio en televisie. NRC Handelsblad schreef over haar: “Van alle weerpresentatoren is de stijl van deze weervrouw verreweg het meest naturel. Helga van Leur vertelt gewoon kordaat wat voor weer het wordt.” Zowel nationaal als internationaal is zij meerdere malen uitgeroepen tot meest populaire weervrouw.

Met enthousiasme en bevlogenheid vertelt Helga over de combinatie tussen klimaatveranderingen, duurzaamheid en gedrag. We willen allemaal een betere wereld met meer zekerheid voor voedsel en grondstoffen, goede gezondheid en veiligheid. Dat vergt samenwerkibng, creativiteit én een circulaire economie. Extreme weersituaties tonen aan hoe kwetsbaar we zijn. Wat kunnen we zelf doen? Dat begint lokaal: hier en nu. Vandaag heb je morgen in handen!
.

Thema's:

- Duurzaam wonen
- Hoe kunnen we ons wapenen tegen een stormachtige toekomst?
- Klimaatveranderingen en duurzaam gedrag
- Duurzaam ondernemen en duurzaam gedrag
- Het weer
- De toekomst van voedsel en watervoorziening

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram