Henk Lubberding

Genieten van succes

Henk Lubberding als spreker boeken.

Onderwerpen
Te boeken als

Wie is Henk Lubberding?

In zijn lange, zestienjarige loopbaan bouwde Henk Lubberding een zeer fraaie erelijst op. Hij startte liefst dertien keer in de Tour de France, waarin hij een keer de gele trui droeg. Gezien zijn positie als helper was het vrij uniek dat de boerenzoon drie keer bij de eerste tien eindigde. In 1978 won hij het jongerenklassement in de ronde, in Pau, Luik en Aurillac won hij de etappes.

Henk Lubberding was de ideale ploegmaat. ‘Ik kon genieten als een ander succes had.’ Maar hij had zelf ook veel talent. Op zijn naam staan Gent-Wevelgem, twee Nederlandse titels en twee etappes in de Ronde van Zwitserland. Hij behaalde ook vele ereplaatsen: hij finishte als tweede in Rundum den Henninger Turm, in de Amstel Gold Race en in de Dauphiné Libéré, als vierde in Parijs-Nice en als vijfde in het wereldkampioenschap van 1979 in Valkenburg.

Na een wielerleven lang in dienst van anderen trok Henk Lubberding zich aanvankelijk terug op de boerderij van zijn vader waar hij veertien koeien en twee kalfjes verzorgde. In totaal liepen op de boerderij honderd koeien van een Frans ras.

In 1997 werd voor het eerst in ’s Heerenberg de prestatietocht ‘Henk Lubberding Classic’ voor 400 deelnemers gehouden.

Henk Lubberding geeft ook trainingen aan personeel van bedrijven en andere groepen waarbij het centrale thema is ‘samen iets presteren’. In groepsverband presteren heeft Henk Lubberding immers zijn hele leven op voorbeeldige wijze gedaan.

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram