Huub Narinx

Boost je Business!

Huub Narinx als spreker boeken.

Wie is Huub Narinx?

Huub Narinx heeft al zo’n 20 jaar managementervaring met name in de financiële wereld. Hij is directeur geweest bij ABP-Hypotheken, Bouwfonds Limburg en SNS Bank. Bij deze laatste instelling was hij directeur Marketing en directeur Cultuurverandering. Daarna was hij directeur van de eredivisieclub Roda J.C. en regiodirecteur van Holland Casino. Momenteel is hij directeur van de Limburgse Werkgeversvereniging. Huub Narinx is een echte inspirator. Hij werkt met veel energie en humor vanuit zijn typisch Limburgse oorsprong. Zijn persoonlijke uitdaging is het geven van de beste presentatie die u ooit heeft genoten!

Hij heeft een verrassende visie om naar de energie in uw organisatie te kijken en deze in positieve banen te leiden. Hoeveel van uw medewerkers zijn ooit enthousiast aan hun job begonnen, maar hebben de energie verloren? Hoeveel van die medewerkers hebben nu een remmende werking op de organisatie?
Huub Narinx gaat u deze ‘remmers’ te lijf. Hij neemt ze bij de hand en vertelt met behulp van eigen ervaringen, ludieke verhalen en metaforen hoe u de energie weer terugbrengt bij uw medewerkers.
In zijn presentatie Boost je Business zijn vragen zoals: Wat is je belangrijkste succesfactor?
Waarom zorgt een inspirerende visie voor energie dit zich vertaalt in betere resultaten en werkklimaat? Hoe bevorder je de klanttevredenheid? Huub neem je mee op een enthousiaste reis langs de beslissende factoren om de energie van binnenuit te laten stromen.
Huub heeft een uitgesproken visie op de kansen en uitdagingen van het familiebedrijf. De cruciale binding, het clubgevoel maar ook de ingewortelde gewoontes en hiërarchie.

Thema’s:

- Boost je Business! 
- Maak van remmers weer renners
- Laat professionals scoren
- Succesvol samenwerken
- De familie-band-bindt of bond?
- Bezielen en betalen

Video met Huub Narinx

Spraakmakende unieke creaties

Zoek jij een uniek en spraakmakend sprekers concept voor jouw evenement?
Laat je inspireren!  Unieke creaties voor event sprekers.

Jouw maatwerk Event?

Wij adviseren graag!

Bel Ons: +31 162 455 610
Onze UNIEKE CREATIES zijn te boeken met diverse sprekers en moderators. 

Neem contact op voor DESKUNDIG ADVIES. Zo kunnen wij samen jouw event OP MAAT samenstellen. 

Geheel naar de UNIEKE WENSEN voor jouw organisatie!
Vrijblijvend advies
Correspondentieadres:
Tijmhof 25
4907 BC Oosterhout NB
T +31 162 455 610
E info@teeuwengroep.nl
Meld je aan voor de nieuwsbrief
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram